Mödrarna via Galaxygirl, 13 oktober, 2018

The Mothers – Mödrarna

via Galaxygirl

13 oktober, 2018

Det är jag, er Moder Sekmet. Samtliga ögon riktas nu på er lilla Jord, detta vackra, blå, lysande klot som översköljs med den Kristnade ljusfrekvensen från många av er som är frön av ljus, samt från livmodern hos den Stora Modern för Alla Ting, som inte kan vänta mycket längre. Denna har under den här veckan lagt märke till rastlösheten bland hundarnas rike. Kanhända att även ni har lagt märke till inre rörelser av missnöje och ett inre vetande om att saker och ting inte var menade att vara på det här viset. För flera av er ljusarbetare, stjärnfrön, har minnen av tidigare liv samt kan komma ihåg hur storslagna civilisationer i uppstigna samhällen fungerar och ni kan minnas detta och känner denna missnöjdhet träda fram inombords och ert inre vetande kan inte längre undertryckas. Mänsklighet, det är dags för er att resa er upp, stjärnfrön i en mänsklig form, samt att göra anspråk på er makt. Ni är storartade. Ni är mäktiga. Ni har glömt. Och nu kan ni minnas. Ni måste minnas och följa stridsropet till enhet, till storhet. För när mänskligheten tillsammans strävar och förenas, då är ingenting omöjligt. Det ser vi. Galaktikerna ser detta, det är varför filmen om Jordens Uppstigning just nu är den mest sedda filmen inom galaxen. ”Hur ska de greja det? Kommer de tillsammans höja sig och besegra de mörka?” är frågan. Ni har gjort det. Ni håller på gör det. Ni kommer att klara det. Ni står i färd med att bli de stora hjältarna i er egen berättelse och det roar mig när ni känner att ni inte kan göra det. För ni gör det redan. Ni är tillräckligt starka.

Jag är er Moder Sekmet. Genom eonerna och tidens flodströmmar, har storslagna samhällen rest sig upp och fallit. Stora sektioner i galaxens kvadranter har gått förlorade och på nytt gjort anspråk på ljuset. Sålunda är Källans yttersta passionsspel och kärlekens och ljusets samspel alltigenom den eviga icke-tidens kosmos alltför vidsträckt för dennas förståelse, eller för någon av er inom detta nu. För det är hur det var meningen att vara. Ni valde begränsade former för att återigen en gång få minnas er storhet. Och vänner, denna dag är nu här. Nu! Kan ni höra mitt väckningsvrål? Det är dags att resa på er, att göra anspråk på er makt. Det är nu dags för er storhet! Nu är det dags för er att vakna upp. Vakna upp! Och res på er i egenskap av de gudar och gudinnor vilka ni är, var och alltid har varit ägnade att vara. JAG ÄR er Moder Sekmet.

 

JAG ÄR Modern, den Universella Modern för Alla Ting. JAG ÄR det kvinnliga, Matriarken, det Gudomliga Feminina, den visa kvinnan, jungfrun, den lilla tösen. JAG ÄR den feminina Gudomliga aspekten av dig som skriver och läser dessa heliga ord och jag säger heliga, för de är fyllda med min andedräkt. Livet är heligt. Kärleken är helig. Var ljus. Var kärlek. Var denna helighet av evig frid och ändlös tröst för varandra under dessa sista dagar. För det måste ta slut innan en ny begynnelse kan födas fram. Förstår ni? Kan ni känna er betydelse av er roll i detta? Föreställ er en galax, er galax. Föreställ er de snurrande stjärnorna, okända civilisationer, miljarder och åter miljarder av livsformer. Se de snurrande nebulosorna och låt oss sväva där, ni och jag. Se rymdens och min vidsträckthet. Jag känner till varenda tår som har fällts, varje smärta och längtan som ni någonsin har haft i någon livstid. För JAG ÄR ni. JAG ÄR en integrerad del av er, precis såsom ni är en integrerad del av mig. Vi är ett. Ni har haft denna upplevelse av separation under så många livstider, ofta smärtsamma, på planeten Jorden, på kära Gaia. Men det behöver inte vara på det här viset. Hitta mig. JAG ÄR inom er.

JAG ÄR Modern, den Universella Modern för Alla Ting. JAG ÄR det Gudomliga Feminina. Det gudomliga andetaget, den gudomliga som ger näring, Universums skapande kraft. JAG ÄR. Precis såsom JAG ÄR alla dessa saker, så är jag akut medveten om dig, kära du. Jag ser dig. Jag ser djupt in i din själ till ditt inre barn och jag kan se mig själv blicka tillbaka. Ifall jag finns inom var och en så borde ni älska varandra, precis såsom ni älskar mig. Ni borde också vilja tjäna varandra precis såsom ni tjänar mig. För i och med att ni tjänar på det sättet, så blir ni betjänade och i detta finner ni er healing.

JAG ÄR Modern, den Universella Modern för Alla Ting. Jag ser er, mina barn. Jag sänder er min kärlek, mina energi-signaturer, min passionerade omfamning till er, just nu. Kan ni förnimma mig? Vill ni släppa in mig? För JAG ÄR redan inom er. Kommer ni att uppmärksamma mig? Accepterar ni att JAG ÄR en integrerad del av er? Jag fördömer inte. Jag omfamnar. JAG ÄR Kärlek. Mina Barn, jag älskar er så mycket att det inte finns några ord för det. Ni är så ytterst betydelsefulla och viktigast är att ni är så synnerligen älskade. Varenda del av er.

JAG ÄR Modern, den Universella Modern av Alla Ting. JAG SER ER. JAG ÄR ni. JAG älskar er. Var i frid. Var i frid! Omfamna min kärlekstsunami inom ert självaste DNA, ljuskroppen i er kärna, ert sanna själv. För där ÄR JAG. Håll er fast vid mig och när mina vågor kommer, så är det jag som välkomnar er hemåt, i riktning mot de högre dimensionerna, en gudomlig omfamning – en kram – från er Moder av Alla Ting. Jag har sett detta, alla barn. Det finns inget att skämmas för, för jag har redan upplevt det. Jag älskar er. JAG ÄR Modern, den Universella Modern av Alla Ting.

 

JAG ÄR er Moder Gud. Denna bad mig tala med mödrarna ikväll och vi står alla uppradade i ivrig förväntan, för att i kväll få tala med våra högst skattade, ljusarbetarna på Nova Gaia! Det håller på att ske, barn. Ni sker och åh, barn, jag är så glad och stolt! JAG ÄR så förälskad i er. Många av er har den här veckan känt er så väldigt nergångna och rätt av miserabla. Håll modet uppe! Ljuset har segrat! Sänd Kärlek till de mörka och se när de smälter bort, in till ljuset. För vi arbetar alla outtröttligt bakom kulisserna, för att tidernas storslagna skifte ska äga rum. Och var försäkrade om att ni hjälper till med att förankra dessa ljuskoder till kära underbara Gaia, som älskar er så. JAG ÄR er Moder Gud. Känn min honungslena kärlek explodera runtomkring er, som ett tjockt täcke av mättad bubblande kärlek – likt det mest läckra, mjukaste och varmaste, mysigaste täcke som ni kan tänka er och där finns ni. Ni befinner er i trygghet. Bär mitt ljus som en mantel och känn omfamningen inuti den. JAG ÄR er Moder Gud. Var i frid, mina barn. Var i frid.

 

JAG ÄR er Moder Gaia. Jag är här i min Nya Jords kropp och ser ner på min fräschhet och glans. Äntligen HAR JAG, Gaias Gudinna återvänt. Jag har saknat detta uttryck av mig själv så mycket. Men jag gick med på att förstå, samt att få uppleva det mörka och det har jag gjort. Nu är det dags för min uppstigning, kära ni. Håll er fast vid mig! Förankra er vid min kropp. Känn mig under era fötter och förankra era värdefulla fötter till min kropp och gör anspråk på er uppstigning. Träden talar, elementalerna gläds, vattnet sjunger. Det är dags att stiga upp tillsammans som ett. Gör anspråk på denna verklighet och förverkliga den. JAG ÄR er Moder Gaia. Det har varit min yttersta glädje och ära att få tjäna er under denna synnerligen spännande och lockande färd. Var i frid, mina barn. Allting kommer att utveckla sig perfekt. Var i frid. Andas in mig och känn min frid. Andas in mina gröna skogar och mina svala vattendrag och ställ er i linje med mig. Såja. Gör det så ofta ni önskar. JAG FINNS ständigt här för er. JAG ÄR er Moder/Gudinna Gaia.

 

~galaxygirl

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...