Änglarna via Ann Albers, 11 mars, 2017

Änglarna, 11 mars 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. Även om det inte är något fel i att vara en ”vanemänniska”, är det era vanor som antingen livar upp er eller sakta orsakar att er energi drar sig undan. Livet är menat att levas öppet, som ett äventyr och en utforskning av jaget.

Livet är en oändlig serie av närvarande ögonblick där ni får välja era upplevelser, baserat på er Gudagivna vägledning och era önskemål på själsnivå. Era önskningar inspirerar er att växa. Era guider försöker hjälpa er att växa på ett graciöst och vänligt sätt.

Säg, till exempel, att ni önskar en relation. Det är bra. Själva önskningen börjar dra till sig livskraft genom er. Plötsligt börjar er hjärna att ta över: ”Det måste vara den här typen av person inte den där. Han/hon måste se ut så här och inte så där”, eller ännu värre: ”Glöm det. Relationer gör ont. Det är bättre att undvika dem.”

Då träffar ni någon. Er instinkt säger att ni vill lära känna honom/henne bättre, men hjärnan börjar tjattra: ”Han/hon ser inte ut som jag förväntade mig. Vad händer om det inte är den rätta? Du vet att relationer gör ont, så ge upp!” Ni blundar för er naturliga instinkt att lära känna personen bättre. I och med det så tar ni ifrån er själva de gåvor som livet har att erbjuda.

Det kan finnas en hel rad orsaker till att ni vägleds till att lära känna denna person. Han/hon kanske kan hjälpa er i er karriär. Kanske personen skulle bli en vän som skulle få er att känna er trygga i världen. Förmodligen skulle han/hon vara exakt den typ av person ni har varit tillsammans med i det förslutna, och det skulle ge er en chans att lita på er själva, och lämna personen när ni ser varningsklockorna ett par veckor in i relationen. Kanske är det en potentiell kärlek. Möjligheterna är oändliga.

Ni kanske har en önskan om att prova något nytt – en kurs, en ny maträtt, en karriär eller en hobby? Ert hjärta känns upprymt. Er hjärna börjar erbjuda alla möjliga orsaker till varför ni bör ignorera hjärtat: ”Ni är för gamla och har inte tillräckligt med tid. Vad får er att tro att ni kan göra det?” Er hjärna hittar på ursäkter och ni ger upp innan ni ens har gett ert hjärta en chans.

Kanske skulle ni inte ha gillat den nya maträtten, men ni skulle ha lärt er något användbart från någon i mataffären eller på restaurangen. Ni kanske inte skulle ha fortsatt med hobbyn, men ni kanske hade mött en vän på vägen. Ni kanske hade börjat en ny karriär och sedan fått sparken, bara för att upptäcka att det var en språngbräda till ert drömjobb.

Om ni inte lyssnar till ert hjärta, kommer ni aldrig att upptäcka dess avsikt. Om ni inte är öppna för livet och era instinkter i varje ögonblick, kanske ni missar det fullödiga liv ni kan leva.

Mina kära, vi hedrar ert behov av att växa på Jorden, men vi försöker alltid att vägleda er att växa på ett så kärleksfullt och vänligt sätt som möjligt. Vi försöker att hjälpa er att växa i kärlek.

Använd era sinnen för att se tillbaka på det förflutna, men var alltid uppmärksamma och känn efter hur ni känner er just här, just nu. Medan hjärnan kanske argumenterar med hjärtat, så vet alltid hjärtat den bästa och mest kärleksfulla vägen att gå i varje ögonblick.

Gud Välsigne Er! vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...