Änglarna via Ann Albers, 14 november 2021

Änglarna
Via Ann Albers, 14 november 2021
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Föreställ er att ni går ut, insvepta i en varm filt en sval kväll, och tittar upp mot den vidsträckta himlen och ser blinkande stjärnor. Känn hur små era kroppar är, hur relativt liten er planet är i jämförelse med rymdens enorma räckvidd och de otaliga galaxer som finns inom den.
Tänk er att ljuset från dessa stjärnor, som lyser just nu, lyste från dem för tusentals år sedan, ibland tio tusentals år sedan i ert förflutna. Tänk er att ljuset som skiner från er sol kommer att nå dessa stjärnor i tusentals, ja i tio tusentals år. Ert Universum är så fantastiskt! Det är så mångsidigt bortom era vildaste drömmar och fantasier. Där finns planeter olikt allt annat ni kan föreställa er. Där finns arter och livsformer som inte går att beskriva med ert nuvarande språk. Det finns galaxer av liv som lever inuti varje liten cell i era kroppar.
Vi arbetar här, med er energi, för att ge er en känsla av skapelsens enorma omfattning. Kan ni föreställa er den kärlek och intelligens som har skapat alla dessa livsformer? Kan ni föreställa er den ultimata skulptören, konstnären vars vision aldrig tar slut, ingenjören vars förmåga att arrangera detaljer från interaktionen mellan galaxer till de minsta reaktionerna i er egen mitokondrier? Kan ni förstå den kärlek som ville att ni skulle existera i dessa fantastiska världar, skapade till en kropp som innehåller dessa fantastiska världar?
Samma Källa som drömde om att de oändliga galaxerna skulle bli till, föreställde sig er. Samma Närvaro som skapade de vackraste naturscenerna som ni någonsin har sett, skapade er. Den oändliga kärlek och visdom som koordinerade hela Universum vill hjälpa till att koordinera ert liv och hjälpa er att uppnå era drömmar. Kan ni tänka er det?
Så mycket betyder ni. Ni är så här älskade. Ni omges med så mycket hjälp och assistans att det skulle röra de flesta av er till tårar att känna det och ändå, mina kära, är det så många av er som känner sig ensamma, rädda, frustrerade eller arga av en anledning, av en enda anledning. Ni är ännu inte medvetna om den kärlek som blåser liv i er, stödjer er i varje ögonblick och gav er fri vilja.
Er värld ser så kaotisk ut, och det är den verkligen. För närvarande finns det en konflikt mellan de som vill förändras och de som inte vill förändras. Det finns en konflikt mellan de som vill föreskriva beteenden och de som vill ha friheten att själva bestämma. Men genom allt det här finns det en kärlek som styr Universum – samma kärlek som skapade denna storslagenhet som ni ser på natthimlen – och som vägleder er.
Ta ett djupt andetag och föreställ er att ni kan känna den  kärleken genomsyra hela er kropp. Andas in och föreställ er att ni kan känna den här kärleken ge liv åt era celler, ge er energi, vaggar er att slappna av ibland, hjälper er att vilja ha det som är bra och njutbart för er själva. Föreställ er att denna kärlek viskar till ert hjärta och säger: ”Jag skapade dig. Jag finns inom dig. Jag finns i allt. Jag vill att du ska få allt du önskar. Jag vill att du ska känna Min kärlek. Slappna av. Jag vill hjälpa dig att förverkliga dina drömmar i harmoni med världen, lika säkert som att jag orkestrerar stjärnorna på himlen. Jag älskar dig. Jag har alltid älskat dig och kommer alltid att göra det. Slappna av i min famn.”
Mina kära, om ni kunde ta er tid varje dag att helt enkelt föreställa er att denna kärlek strömmar in i och genom er och viskar dessa kärleksbudskap till er, då skulle ni tona in er till den mycket verkliga vibrationella verkligheten, där denna kärlek strömmar in i och genom er och viskar vibrationer av kärlek till er.
Om ni kan tänka er att regelbundet avsätta lite tid för den här övningen att tona in till denna enorma Kärlek som finns där för er, skulle ert liv förändras. Rädslan skulle sakta försvinna och frustrationen skulle smälta bort. När allt kommer omkring, om Skaparen av Universum står bakom er, vem skulle ni då frukta? Varför skulle ni hitta fel i någon situation om ni känner den här sortens kärlek?
När ni känner er älskade av en annan människa, verkligen älskade, känner ni er nästan oövervinnliga. Kan ni föreställa er hur ni skulle känna er under dagen om ni medvetet och avsiktligt skulle tona in på den massiva Kärlek som skapade er, avgudar er, stödjer och vägleder er? Vi, änglarna, är en del av denna Kärlek. Vi känner den här Kärleken hela tiden, eftersom vi medvetet tonar in på den. Den ger oss styrkan att tona in på er upprördhet och era rädslor utan att dras in i dem, utan istället med avsikten att lyfta upp er.
Ni är så omhuldade, kära vänner, Omhuldade. Vi hedrar det mod ni har att vara här under den här tiden av uppvaknandet. Det är inte den lättaste tiden på er planet. Det finns så många splittrade själar som sprider rädslans virus. Det finns så många som insisterar på att deras väg är den enda rätta vägen. Det finns dock så många fler som – precis som ni – arbetar i kärlek för att inleda en era av vänlighet, tolerans, frihet och öppenhet. Ni kommer att komma dit. Låt Källan helt enkelt älska er till en vibration där ni blir de oövervinnliga skapare som ni faktiskt är. Ni är alla värdiga. Ni är alla älskade. Ni är alla dyrbara själar som tillför ljus och kärlek till en stor och vacker skapelse.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...