Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 november 2021

 

Tänk om världen skulle förändras totalt?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi bjuder kontinuerligt in er alla att gå med oss ​​i en högre frekvens, eftersom vi vet att det i slutändan är vad ni vill, även om ni tror att ni vill ha något annat. Ni tror att ni vill att saker och ting ska förändras där på jorden, och tänk om de gjorde det? Tänk om allt förändrades, men ingen som fanns i en mänsklig kropp var villig att förändra sig själv? Ni skulle få samma problem så småningom. Det är därför att förändra er i er kärna är det enda sättet att förändra den yttre verkligheten och att göra dessa förändringar långvariga och att få dem att bli de förändringar ni faktiskt vill ha som själ.

Ett ego gillar inte utmaningar, eftersom ett ego bara vill veta att allt kommer att bli bra, att det kommer att vara säkert, bekvämt, tas om hand och så vidare. Men en själ längtar efter dessa utmaningar, eftersom en själ vet att dess resa är att växa och utvecklas, att expandera och bli mer av Källenergin på en erfarenhetsmässig nivå. Ni kan veta att ni är ett Källenergiväsen, men att uppleva detta vetande genom något som ni gör, eller tänker, eller säger, eller ännu bättre känner, är en helt annan upplevelse.

När ni hjälper någon annan för att ni inser att de är ni, är det en Källenergiupplevelse. När ni älskar någon annan, trots att de inte har gjort något för att förtjäna den kärleken, är det en Källenergiupplevelse. När ni lyssnar på någon, trots att ni vet att de klagar och vidmakthåller samma verklighet, och sedan säger något snällt till dem, något stödjande, det är en Källenergiupplevelse. När ni känner enhet med alla, när ni är i det tillståndet av enhetsmedvetande, är det en Källenergiupplevelse. Och när allt och alla utanför er plötsligt är annorlunda för att någon eller någon grupp kom in och gjorde alla förändringar åt er, då får ni inte ha de upplevelser vi just har beskrivit, och många, många fler.

Ni vill ha de upplevelserna; ni kom för de upplevelserna. Ni kom för rörelsen, och det är inte rörelsen från punkt A till punkt B som ni kom för. Det är er själsrörelse från en nivå av medvetande till en annan, från att fungera mer som ett ego till att fungera som ett högre jag. Det är vad ni ville, och det är vad ni kommer att få. Det är vad ni får, och ni kommer att fortsätta att få. Och om ni visste hur bra ni skulle må om ni hade upplevelsen av det vi pratar om i er kropp just nu, då skulle ni inte vilja att alla förändringar utanför er skulle ske först. För även om dessa förändringar tillfälligt skulle göra er lugnare, återigen, skulle ni bara skapa nya utmaningar, nya problem, nya hinder.

Så välsigna er värld som den är idag; tacka för varje upplevelse ni får, för de ger er alla möjligheter att känna något ni aldrig har känt förut. Ni behöver inte vara tacksamma för Gud gillar ett tacksamt ämne. Gud är ingen kung, och ni är inte bönderna. Ni skapar allt detta tillsammans med Källan, och Källan växer tillsammans med er och på grund av er, och är tacksam för er och er villighet att gå ut där på kanten av skapelsen.

Och vi vill att ni ska veta att ni också kan få hjälp. Ni kan be om hjälp, ni kan få hjälp och ni kan ta emot hjälp. Och i fråga, skapar ni faktiskt det ni efterfrågar, så allt är bra. Vi vill att ni ska komma ihåg hur kraftfulla ni är och känna den kraften som rör sig genom er, för det är en av de bästa upplevelserna ni har ställt upp för er själva där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...