Den Arkturiska Gruppen via Marilyn Raffaele 14 november 2021

Den Arkturiska Gruppen via Marilyn Raffaele 14 november 2021

 

14 NOVEMBER 2021

 

Kära läsare, välkomna till ännu ett meddelande som är tänkt att ge hopp och uppmuntran i dessa för många stressiga tider. Vet att allt går enligt planen hur det än verkar. Jordens människor är själva de enda som kan skapa de önskade förändringarna, och ett högre kollektivt medvetande.

Många fortsätter att hoppas på att de i högre dimensioner ska göra arbetet åt dem. De väntar, hoppas och ber om att gammal energi ska tas bort, men den fria viljan tillåter inte det. De på den här sidan kan inte göra jobbet åt er. Vägledning och råd ja, att högre Ljusfrekvenser strömmar till jorden ja, men bara de som lever inom energin, kan förändra innehållet i jordens kollektiva medvetande.

Detta är anledningen till att så många andligt utvecklade själar finns på jorden vid denna tid, och fler kommer varje dag. Många av de “nya” själarna har inte något att rensa, de kommer bara för att addera sitt Ljus till jordens uppstigningsprocess. Arbetet måste utföras av de som lever i energin från det mänskliga kollektivet, men väljer att hålla sig borta från det.

Mycket kommer att avslöjas som kommer att hjälpa mänskligheten att förstå mer av det som har pågått i evigheter, och väcka många som har levt bekvämt i 3D-slummern. Mycket av denna information kommer att förnekas, bli motarbetad och avvisas av personliga skäl för makt och rikedom, av de som kan dra nytta av status quo.

Allt som äger rum vid denna tidpunkt, är en del av jordens uppstigningsprocess. Begrepp och föreställningar som hela tiden funnits under århundraden, måste upplösas när allt fler människor vaknar, eftersom det är tron på det som skapar, upprätthåller och vidmakthåller. Glöm aldrig bort det faktum att ni som uttryck för Källan är skapare.

När ni stannar kvar centrerade i er högsta sanning hela tiden, kommer ni att upptäcka att mer information och andlig sanning börjar flöda till er medvetenhet. De av er som dras till att vara aktiva deltagare i yttre aktiviteter, kommer intuitivt att känna det och kommer att vägledas. De av er som dras till att vara tysta och stilla gör också ett arbete i världen, bara genom att vara ljusfyrar som lyser för de som desperat söker efter mer.

För det finns bara EN och allt liv som finns, finns i och genom den ENDE, har alltid funnits och kommer alltid att finnas i varje individ, med en djup önskan, en dragning, en längtan och en inre drift, att återförena sig med SJÄLVET och känna sig hel.

Eftersom den tredje dimensionen är en dimension av dualitet och separation, tolkas denna inre drivkraft för fulländning och helhet av det mänskliga sinnet, som en önskan och ett behov av romantik, sällskap, familj, beröm, acceptans och liknande kopplingar av alla de slag. Våldsbejakande gäng och grupper har faktiskt samma energi, som de som lever i medvetandet av separation.

De flesta av er är väl inne i er rensning av återstående gammal energi, löften, eder, etc. som kan, och ofta innebär, att man får återuppleva några. Eftersom romantiska relationer har spelat stora roller i många liv, så spelar de ofta en stor roll i rensningsprocessen.

Ni kan komma på, att ni har upprepade drömmar om människor som inte längre finns eller aldrig har funnits i det här livet. Ni kan börja undersöka tidigare romanser och ifrågasätta; “Jag borde ha gjort så här. Jag borde inte gjort så. Varför gick jag in i det förhållandet? Varför fann jag den här personen så attraktiv? Jag gör dåliga val.” etc… allt leder till det viktigaste vilket är; “Ingen har någonsin älskat mig på riktigt.”

Denna övertygelse är mycket vanlig i ett tredimensionellt tänkande, och behöver ärligt undersökas, förstås och släppas, eftersom människor bara genom sig själva inte är kapabla att älska, för all kärlek finns i och av Gud allena. Bara Gud har kärlek att ge.

Gudomlig kärlek/ENhet, finns redan fullt närvarande inom varje individ, men kan bara uttryckas så mycket som varje individs medvetandetillstånd tillåter. Den romantiska känslan av kärlek är ett koncept av gudomlig kärlek/ENhet, som återspeglar själens sökande efter att återigen uppleva helhet. Att se den mänskliga varelsen som något de i sig själva inte har, är tredimensionellt tänkande.

Alla begrepp om kärlek (3D-tolkningar) misslyckas någon gång, eftersom dualitet och separationsenergi för närvarande styr jorden, såväl som det faktum att koncept av alla de slag, har kommit till genom misstag. Att tänka att bara man hittar den perfekta romantiska partnern så kan det blir ett slut på sökandet, och längtan efter den lycka som presenteras i filmer, böcker och samhällelig övertygelse, men det kommer alltid att vara en resa som inte ger frukt, vilket de flesta så småningom upptäcker.

Detta är INTE att säga att ni inte kan uppleva lyckliga tillfredsställande relationer på jorden, vilket är ett av glädjeämnena med att leva på jorden i en fysisk kropp. Vi säger att när ni förväntar er att de ska ge er den känslan av fulländning som bara finns inom er, kommer ni att bli besvikna. Men glädje och gemenskap kommer automatiskt i ett partnerskap, men inte i relationer som bygger på Självuppfyllelse. Den högre känslan i en relation är när två personer lever tillsammans genom valfrihet och drar åt samma håll, utan att känna sig tvingade.

Romantiska förhållanden, förälskelser eller till och med äktenskap, uppstår vanligtvis från tidigare livsförhållanden av ett eller annat slag. Alla har en andlig familj eller grupp som de arbetar och ofta inkarnerar med, som spelar olika nödvändiga roller efter det behov som finns för den andliga tillväxten i gruppen. Vissa roller kan vara av negativ karaktär, bara för att specifikt fullborda någon långvarig fråga. Varje roll bestäms innan inkarnationen, därför händer det ofta att någon omedelbart känner igen eller på något sätt känner till sin framtida partner.

Alla relationer, men ofta äktenskapliga, är till för att fullborda något som inte har slutförts under en tidigare livstid, för att kunna ge förlåtelse och avslutning till båda. Det tar ofta flera liv för en person att bli andligt redo för den nödvändiga avslutningsprocessen, om det tidigare livsförhållandet som partner, förälder, barn, granne, etc. var fysiskt eller känslomässigt skadligt.

Det är därför som vissa äktenskap och relationer börjar lyckligt, men sedan försvinner helt enkelt anknytningen. När syftet med anknytningen har fullbordats genom kärlek, är båda fria att välja att stanna kvar tillsammans eller inte. Försök aldrig att hålla något vid liv som ni intuitivt förstår är komplett och färdigt, oavsett press utifrån. Lita alltid på er intuition och gör kärleksfulla val, som intuitivt känns rätt för er såväl som för den andra personen.

Den fria viljan tillåter alla att leva enligt deras personliga övertygelse, men för de som är andligt vakna, så betyder det att ni inte längre tillåter världens övertygelser och koncept för era val och handlingar. Med andlig evolution kommer andligt bemyndigande, förmågan att med självförtroende och övertygelse säga; “Tack för din åsikt, men jag väljer att göra så här.”

Ni kommer in i er styrka, er andliga styrka, inte den tredimensionella känslan av styrka som alltid innebär makt över något. Andlig styrka är karaktärens styrka, modet genom övertygelser, förmågan att vidta nödvändiga åtgärder och att fatta beslut från en plats av kärlek, även när man upplever rädslan som kan uppstå av det.

Gör aldrig motstånd mot eller förneka rädslan. Rädsla är ett kraftfullt verktyg i ett tredimensionellt liv, men när ni börjar acceptera och leva från vilka och vad ni verkligen är, börjar irrationella rädslor att blekna bort. Den kommer att fortsätta att komma eftersom det mänskliga sinnet försöker skydda er med vad det vet från kollektivet, men ni kommer snabbt att börja känna igen varje rädsla för vad den representerar, och ändra era tankar till det som är sant.

Vet att allt går enligt planen, både globalt och personligen. Tillåt processen. Lita på att ert Högre Själv driver showen, så att DET kan göra det även när saker blir knepiga, svåra eller rent av hemska.

Ha tillit.

 

Vi är den Arkturiska Gruppen 14/11/21

 

Översättning: Maggan

You may also like...