Änglarna via Ann Albers, 14 september, 2019

Änglarna via Ann Albers

14 september 2019

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Föreställ er ert liv som en Gudomlig dans av synkronistiska händelser som magiskt faller på plats. Föreställ er att ni lever i ett flöde av nåd och vägledning som låter er njuta av livets resa även då ni skapar mer. Föreställ er att ni njuter av ”tillfälligheter” som överraskar och gläder er hela tiden.

Denna typ av liv är inte bara möjlig, utan kommer, genom universums själva natur och dess utformning, att komma till stånd då ni lär er lyssna till era hjärtan och omfamna den kärlek och glädje ni kan finna i varje givet ögonblick. Dessa synkroniciteter är ett tecken på att ni lever i flödet av nåd, i en hög vibrationell verklighet av kärlek, där alla varelser är vägledda i harmoni och kärlek.

Ni kommer att ha en tanke och senare den dagen få se något som bekräftar er inspiration. Ni kommer att känna det som om ni är på en viss plats vid en viss tid, bara för att upptäcka att ni träffar någon med svar eller någon form av välsignelse för er. Ni kommer att få en längtan att säga något till någon, bara för att upptäcka ett svar eller en förbindelse.

Skaparen orkestrerar detta universum på ett kärleksfullt, inspirerande och harmoniskt sätt. När ni litar på ert hjärta, den stilla lilla rösten inom er, och er naturliga längtan, kommer ni att se er själva tona in i denna orkestrering. När ni kämpar mot er naturliga längtan kan ni missa er vägledning och streta med att få livet på rätt spår utan den lätthet och det behag som naturligt kan vara ert.

Det finns två sätt att leva era liv – det mänskliga sättet, och det himmelska sättet. Det mänskliga sättet bygger på att ni funderar ut lösningar på era egna problem, får dem att ske och hoppas att de fungerar. Det himmelska sättet bygger på att ni orienterar er energi med Kärlek på alla sätt ni kan, att ni är tydliga i er avsikt, och bara agerar när ni är glädjefyllt vägledda. Båda sätten fungerar. Det första kräver mer arbete i er externa värld. Det andra kräver mer arbete mellan öronen!

Era synkroniciteter är att tydligt tecken på att ni skapar den himmelska vägen. Njut av den. Gläds åt den. Be universum om mer av dem. De är tydliga och vackra indikatorer på att ni lever era liv på det himmelska sättet!

Gud välsigne er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...