Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 september 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 september 2019

 

Hur vi mäter era Framsteg – Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi ser er alla göra dagligen. Vi vet att det är mer utmanande för er att följa dessa framsteg eftersom ni lever varje ögonblick varje dag och ni ser inte de enorma förändringarna i er omvärld som förutspås om och om igen.

Vi vet också att många av er kämpar för att känna att ni är där ni ska vara för att ni inte har alla de andliga gåvor och förmågor som ni önskar. Och ändå har ni hopp och ni vill fortsätta att gå framåt, fortsätta söka framstegen och fortsätta leta efter bevisen i omvärlden att mänskligheten går framåt mot den positiva framtiden som ni alla föreställer er.

Vi vill att ni ska tänka på det ett ögonblick. Tänk på att ni alla fokuserar på en positiv framtid och att den positiva framtiden inte bara handlar om att ni och era nära och kära får det ni vill ha. Ni är fokuserad på en positiv framtid där alla i hela världen har tillräckligt med mat, tillräckligt med kläder, har tak över huvudet, är fria, respekteras, älskade, kan uttrycka sin kreativitet. Kraften i en kollektiv önskan som den för det mänskliga kollektivet är starkare och kraftfullare än en önskan för en individ att vinna på lotteri, att kunna resa dit han eller hon vill och så vidare.

Så framstegen mäts verkligen i de önskningar som har utvecklats inom var och en av er som är vakna. När ni var barn önskade ni att ha den leksaken som alla pratade om. När ni var unga vuxna var kanske er önskan att vara i det romantiska förhållandet som ni såg framställt på filmduken. När ni mognar och ni inser att det finns stort lidande i världen fokuserar ni på att vara medborgare i samma värld och vad ni kan göra för att hjälpa.

Det är därför vi alltid kommer till er med uttrycket i vårt perspektiv att saker och ting blir bättre där på jorden. Vi mäter era framsteg och er villighet att tala om och stå upp för det ni tror är rätt. Vi mäter era framsteg i hur mycket medkänsla ni känner för era medmänniskor och vi mäter era framsteg i undersökningen av era önskningar, som vi har sagt, visar en medvetenhetsutveckling. Er evolution av medvetande handlar inte bara om att ni har de färdigheter och förmågor ni vill ha. Er evolution av medvetande handlar om att ni inser att vi alla är ett och att vi alla är i detta tillsammans.

Tillsammans gör vi en skillnad och det är därför vi duschar er med kraftfulla nedladdningar. Det är därför ni får så mycket stöd från de uppstigna mästarna. Det är därför ni ständigt hålls i ovillkorlig kärlek av ärkeänglarna. Vi arbetar alla för att åstadkomma fred på jorden och för att tända flamman inom er som känner igen er själva och alla andra som Källenergi och vi ser fler av er resonera med det budskapet än någonsin tidigare.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...