Änglarna via Ann Albers, 17 september 2023 

 

Änglarna 

 Via Ann Albers, 17 september 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Anta att ni vill gå på en underbar promenad till ett trevligt ställe. Ni är angelägna om att komma iväg. Det är en underbar dag, luften är frisk och klar och ni ser fram emot en fantastisk tid. Men ni har inte hunnit långt på vägen förrän ni upptäcker en enorm alligator! Ni kan inte tro era ögon. Varelsen är stor och blockerar hela vägen. Det finns inget sätt att komma förbi den. Vad ska ni göra? Ni väntar en stund, men den flyttar inte på sig. Ni blir frustrerade och börjar kasta stenar, och alligatorn blir hotfull. Ni säger: “Försvinn, gå, sjas!” och den väser. Så här står ni. Ni hade förväntat er en underbar promenad, och nu har ni en enorm alligator på vägen. Att slåss mot den fungerar inte. Att önska att den inte var där gör ingen skillnad. Vad ska ni göra? 

Kära ni, denna alligator representerar de olika saker i livet som dyker upp och verkar blockera eller hindra er från att uppnå era drömmar. De ekonomiska utmaningar som verkar göra saker omöjliga för er, den till synes oöverstigliga diagnosen, människor vilkas krav på er tid verkar hindra er från att få tid med er själva och utmaningarna som verkar hindra era positiva framsteg. Var och en av er har er “alligator på vägen,” och precis som den vi gav exempel på tidigare, att önska att den inte var där förändrar ingenting. Att bekämpa den gör den bara mer utmanande. 

Om ni stöter på denna alligator eller ert livs utmaningar, skulle många av er vara benägna att ge upp vad ni ursprungligen önskade er. Ni skulle vända om och ställa in er promenad. Ni skulle säga till er själva att ni inte kan åka på den semesterresan eller få det hem ni vill ha. Ni kommer aldrig att njuta av god hälsa igen. Era drömmar spelar ingen roll, eftersom alla andras gör det. Även när vi säger osanningar, känner vi att er energi och ert ljus dämpas, så låt oss snabbt hjälpa er att skifta er vibration tillbaka till sanningen. Trots alla “alligatorer” ni stöter på kan ni vända tillbaka till kärleken, som finns i alla saker och alla varelser, och be om hjälp med att skapa en lösning.  

I vårt exempel kan ni backa lite, sitta ner, ta en kaka och njuta av den underbara dagen. Ni kan skicka kärlek till den här alligatorn på vägen, som skulle känna era goda avsikter, er kärlek och er önskan om att den ska flytta på sig, och den skulle så småningom gå av vägen. Er vilja att tro på det goda och på Skaparens önskan om att alla varelser ska leva i harmoni med varandra, skulle anpassa er till den verkligheten. Ni skulle uppfylla er önskan om att njuta av dagen, ha lite magi på vägen och nå er destination.  

På samma sätt kan ni göra om ni har en ekonomisk utmaning, ta ett steg tillbaka och njut av dagen. Räkna välsignelserna som ni har. Se framåt mot de saker ni inte har råd med nu, tack vare “alligatorn på vägen,” och vänta på vägledning för hur ni ska gå vidare eller på miraklet som kommer att hjälpa er. Om ni tror på det goda och på Skaparens önskan om att ni ska få allt det goda ni önskar er, då kommer ni att anpassa er till den verkligheten.  

Om ni har en hälsoutmaning som någon har sagt att ni måste leva med, ta ett steg tillbaka från kampen ett tag. Vad kan ni njuta av just nu? Vad kan ni göra? Vad kan ni fokusera på som gör att ni känner er friskare och lyckligare? Om ni tror på det goda och på Skaparens önskan om att ni ska uppleva er helhet, då kommer ni trots “alligatorn på vägen” att vägledas till lösningarna. 

Även om ni har utmaningar med mycket otrevliga och svårhanterliga individer, kan himlen hjälpa er att kringgå “alligatorn på er väg.” Kanske lever ni med någon som snäser åt er när ni inte håller med. Kanske arbetar ni med någon som inte viker sig. Kanske ert barn är gift med någon som vaktar sitt “territorium,” så att säga. I vilket fall som helst kan ni ta ett steg tillbaka, undvika att motarbeta dem, njuta av det ni kan och skicka kärlek. I denna verklighet, om ni tror på det goda och på Skaparens önskan om att alla ska leva i fred och harmoni, då kommer lösningar så småningom att avslöjas. Ert hjärta kommer att förändras. Deras hjärtan kommer att förändras. Ni kommer att ta emot vägledning om hur ni ska kommunicera med eller kringgå dem.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *