Änglarna via Ann Albers, 15 oktober 2023 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 15 oktober 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Vi ska berätta en liten historia, en som de flesta av er har hört. Det är inte en historia utifrån något religiöst perspektiv, för i himlen har vi inga religioner. Vi är ren kärlek och det här, mina kära, är en kärlekshistoria. 

För länge sedan vandrade en ung man på Jorden. Mer rent än någon före eller efter, förkroppsligade han Guds kärlek. Hans hjärta var rent. Hans ord var vänliga, och hans humor var mild. Han hade gåvan att göra möbler och få barn att skratta. Han var vänlig mot kvinnorna och respektfull mot äldre. Han levde, andades, predikade och delade dagligen med sig av Guds kärlek på ett ödmjukt sätt. Han samlade en hel del följare i mycket ung ålder. Han utförde vad omgivningen kallade under. Han matade de fattiga, hjälpte hemlösa och uppmanade alla omkring sig att omsätta sin kärlek i handling. Trots hans stora kärlek för mänskligheten, utgjorde det faktum att han var så älskad ett hot mot dem som hade “makten” vid den tiden. 

Ni vet resten av historien. Vid 33 års ålder spikades han grymt upp på ett kors. Han blev hånad, misshandlad och förlöjligad. Ändå avstod han inte från sin kärlek. Han förlät sina plågoandar. Han tröstade dem som hängde bredvid honom på korset, och de som sörjde. Kära ni, han älskade dem, han älskade dem trots smärtan. Han älskade de som torterade honom och de som hatade honom. Han älskade dem alla. 

Han tyckte inte om deras beteenden! Självklart inte. Han tyckte inte om att människor fann nöje i att tortera varandra. Han tyckte inte om det faktum att de gladde sig åt hans smärta. Han tyckte inte om att se kvinnor och barn sörja med hjärtan så tunga att de kunde förvandlas till sten. Han kände stor sorg för själar som förlorats i mörkret. Han kände stor medkänsla för de som kände stor ilska, rädsla och sorg. Han älskade och älskade. Med detta menar vi att han såg bortom det massiva mörker som med all sin kraft försökte äga honom och locka honom att hata. Istället koncentrerade han sin uppmärksamhet på ljuset.  

Han fokuserade bortom hatet och kände medkänsla för rädslan som drev det. Han fokuserade på sanningen om den lilla ljusgnistan som låg så gömd i vissa hjärtan att den nästan släcktes. Han älskade det ljuset så starkt att hans plågoandar var skakade ända in i märgen. De gick hem med en tomhet de aldrig hade känt, och ett tvivel de aldrig hade upplevt. De hade blivit bestulna på spänningen att tillfälligt spela herre över döden. Istället kände de en fruktansvärd ensamhet och eländet i sina liv – inte för att han slogs mot dem, inte för att han hatade dem, utan för att han älskade dem. Istället för att låta mörkret råda över hans ljus, fokuserade han så starkt på den Gudomliges Närvaro att deras mörker inte fick någon makt över hans ande. De dödade hans kropp, men tre dagar senare väckte han den till liv igen, och demonstrerade en gång för alla att själen är odödlig. 

Den här unge mannen kom inte för att starta religioner eller ge er regler om hur ni ska leva era liv. Han kom inte för att framställa en ideologi som rätt och en annan som fel. Han kom för att visa kärlek. Han kom för att visa att kärleken är tillräckligt kraftfull för att brinna starkt i allt mörker. Han kom för att visa Gudomlig kärlek i mänsklig form, så att alla skulle veta att oavsett vilka ni är, vad ni gör eller hur långt ni har avvikit från sanningen, så är ni älskade. 

Kärlek är möjlig trots att nedriga beteenden försöker skada och förstöra, men ni kan söka och se ljuset någon annan stans. Ni kan hitta det i binas surrande runt blommorna i er trädgård. Ni kan hitta det ljuset i årstidernas oändliga växlingar, vilket påminner er om att livet alltid följer döden. Ni kan hitta det ljuset i ögonen hos ert barn, er hund eller expediten i affären som stannar till för att hjälpa er att hitta en vara. Ni kan hitta den kärleken hos grässtråna som blir trampade på hela dagen och snabbt reser sig upp igen. Ni kan hitta den hos de tusentals människor som har bidragit till er kopp kaffe.  

I en värld som nu skakas om på grund av att de vilsna själarna återigen försöker påvisa ett sken av makt, fokusera på allt det goda ni kan finna. Älska det där ljuset var än ni kan hitta det, och vänd era tankar bort från dessa som är vilse i mörkret. De vill ha uppmärksamhet. Ge dem inte det, såvida de inte dyker upp på er tröskel. 

Fokusera på de miljontals som lever i fred. Några vilsna själar vill att ni ska tro att de är Gud, och naturligtvis är de en del av den energi som är Ett, men det har de glömt. De handlar och tänker från ett tillstånd av splittring, där deras enda bränsle är det hat de väcker upp på denna planet. Ge dem inte det bränslet, kära ni. Se till det goda. Omge dem med ljus, och om ni inte kan göra det, titta bort. Förstärk kärlekens vibration, och ni börjar svälta mörkret.  

Det finns rättvisa inbyggd i Universum. De som mördar kommer att hälsas efter döden av dem som de trodde de kunde döda. De kommer att se deras lyckliga tillvaro, de som de trodde att de hade dödat och de känner omedelbart kontrasten i sin egen tillvaro. De kommer inte att få med sig någon av de länder de “erövrade,” några av de pengar som bekräftade deras existens, någon hyllning eller berömmelse eller anhängare som fick dem att känna sig viktiga.  

De kommer möta den ultimata kärleken, avskalad från allt de en gång trodde gjorde dem mäktiga, viktiga eller älskvärda, och de kommer att känna den sorgliga lögnen med sitt liv. De kommer att se lyckan hos dem i himlen och inse att de har levt i helvetet. I det ögonblicket kan de välja att ta emot Guds kärlek och förändras för alltid, eller så kan de vägra att ta emot ljuset och leva i en mörk och gnagande ensamhet. Några av dem som såg sig själva som de mäktigaste och orsakade mest förstörelse på er planet, sitter nu i ensamt mörker för att de känner sig ovärdiga att älskas. Gud straffar ingen. Gud kallar hem alla själar så att de ska kunna bli älskade.  

Så när ni bevittnar krig och förstörelse, gör ert bästa för att inte låta mörkret stjäla ert hjärta, er kärlek, glädje och renhet. Fokusera på det goda i världen för det uppväger det onda, och även om “stora” händelserna gör era nyheter, så inträffar de mindre, kärleksfulla händelserna varje dag runt omkring er. Se kärlek. Var kärlek. Dela med er av kärlek. Ni kan uppleva himlen här och nu, oavsett vad som händer omkring er. 

Vi är här för er. Sitt med oss. Ta emot vår kärlek, och vi kommer att hjälpa till att stärka er. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *