Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 6 februari

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

6 februari, 2016

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Ni har ett talesätt på er jord. ”Det är bättre att se glaset som halvfullt än som halvtomt.” Vi håller med! Det finns så mycket att fira på er vackra planet jorden. Vi skulle också tillägga… ”Bättre att se och fira det fantastiska glaset och det underbara vattnet!”

Kan ni föreställa er att sand smälts för att tillverka ert glass? Och vidare, kan ni föreställa er att just det vatten som ert glas innehåller kan en gång ha varit vattnet i oceanen som innehöll sanden som blev glaset!

Det är en hisnande upplevelse att fundera över den enklaste sak på er jord! Genom att göra det så kommer ni att känna stor uppskattning för allt i livet. Sanden som en gång var stenar som tumlades av havet. Stenarna kan ha slitits av vind och regn innan de tumlade ner i havet. Och så, kära ni, formade vattnet stenarna som tumlades av vattnet, och blev sedan glaset som innehåller vattnet…och så vidare cirkulerar livet i alla dessa fantastiska former, precis som ni gör.

Andas nu och ta in livet självt. Andetaget ni andas har vandrat genom vindarna och haven, har inandats av människor för århundraden sedan och sedan utandats, andats in av träd och utandats igen. Vattnet på er planet sammanbinder allt liv. Luften sammanbinder allt liv. Ni kan aldrig vara ensamma! Energimässigt simmar ni i ett hav av kärlek, och även fysiskt är ni sammanvävda av de enklaste vattenelement och luften ni andas. Andas in. Föreställ er att ni tar in alla de frekvenser som kommer att stödja er hälsa, vitalitet, glädje och välmående. Andas ut…föreställ er att ni släpper allt som inte är hjälp för er…för i sanningens namn så kan det vara till hjälp för någon annan.

Nu, om ni är villiga, hämta ett glas vatten. Håll det i era händer och begrunda miraklet framför er – detta vatten kan ha befunnit sig i hav, regn, gejsrar och glaciärer. Det kan ha vandrat genom floder, åar eller ånga. Det har sett saker som ni inte ens kan föreställa er under denna livstid. Det har befunnit sig i luften och i marken. Det sammanbinder er med livet. Välsigna detta vatten. Tacka det. Ha för avsikt att ta in alla de energier som kan tjäna er med glädje vid denna tidpunkt. Smutta sedan på ert heliga vatten, sakta och med avsikt, och ta in kraften och mångfalden av livet självt.

Se hur ni känner er…

Kära ni, vi älskar er. Vi vet at ni aldrig är separerade från varandra, aldrig åtskilda från skapelsen själv. Vi vet att ni är vävda i en vacker livsgobeläng, ett nät av kärlek som förbinder er alla. Ni kan inte göra något i ensamhet och ni kan aldrig någonsin vara ensamma. Till och med änglarna väver sig genom er varelse, precis här och precis nu, när ni läser dessa ord. Slut era ögon för ett ögonblick och drick även vår kärlek, lika mycket som vi gladeligen och glädjefyllt dricker allt det som ni också är.

 

 

 

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

You may also like...