Änglarna via Ann Albers, 25 december 2023 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 25 december 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Glada, heliga helgdagar till alla er som firar, och glada, heliga dagar till alla, för alla dagar är heliga, alla dagar har potential att vara lyckliga och alla dagar kan vara ett firande av ljuset, som ni så vackert fokuserar på under den här tiden på året. 

Oavsett om ni firar barnet i krubban, oljans mirakel eller helt enkelt ljuset återkomst efter vintersolståndet, firar ni ett ljus som lever och andas inom er. Detta är er essens och er sanning och när ni väljer att anpassa er till det här ljuset– vare sig det är genom en vänlig tanke, ord eller handling för er själva eller någon annan – kommer ni att känna detta ljus stråla genom er.  

Detta ljus är ingen mindre än er Skapare, bortom form. Det här ljuset kan aldrig förminskas. Det kan inte släckas, det brinner klart även i de tuffaste omständigheter, och om ni överlämnar er till det, anpassar er till det, kommer det att leda er till allt ni söker efter. 

Kan ni förstå, kära ni, att ljuset från Kristusbarnet bor inom er? Det mirakulösa ljuset som brinner i mörkret bor inom er. Det ljus som strömmar ut från er stjärna bor inom er. Det finns bara En, och varje gång ni känner något som liknar kärlek, känner ni i viss grad den där underbara kärleken som inte går att beskriva.  

Om ni firar Jul, föreställ er då det där ljuset som kärleksfullt vårdas i ert eget hjärta. Maria är den inom er som vårdar ert ljus. Josef är den inom er som skyddar ert ljus. Herdarna är de oskuldsfulla inom er som ser er förmåga att leva i kärlek med förundran och vördnad. Kungarna är de inom er som värdesätter ljuset och vill stödja det. Dessa människor var mycket verkliga historiska figurer, men var också arketypiska och dessa arketyper bor inom er. 

Om ni firar Hannukah, finns ljuset i lampan som brinner utan slut inom er. Det finns ingen gräns för er kärlek. Det finns ingen gräns för mirakler som kan skapas om ni överlämnar er till kärleken. Inget kan fördunkla det ljuset eller vinna “över det” för det ljuset finns inom alla. 

Kärlek kan ignoreras. Den kan skjutas undan. Ni kan vägra att känna den genom att fokusera på det som inte är kärleksfullt. Oavsett om ni upplever ert absoluta, magnifika underverk – er sanna essens – är det alltid ett val, men oavsett lever och andas och brinner det ljuset inom er. Det för er till det som känns bättre. Även i ögonblick av fridfulla situationer kan goda idéer komma upp som hjälper er att ta er ur svåra situationer.  

Föreställ er det här ljuset under den här julhelgen. Tänk er att ni med varje god eller upplyftande tanke vänder er till det här ljuset, vårdar den här kärleken, och tillåter er själva att känna dess oändliga, upplyftande och inspirerande flöde. 

Ni försöker inte tänka bättre tankar eller känslor för att bli en bättre människa. Det är ni redan. Ni letar inte efter dem för att klara ett test eller undvika någon bedömning. Ni blir inte testade och ingen i himlen dömer er. Ni vill inte känna er som en bättre människa för att bevisa för någon att ni har uppnått andligt mästerskap. Ni vill överlämna er till allt som får er att känna mer kärlek, mer glädje, mer frid – för er egen skull, för djupt inne i er själ vet ni att ni förtjänar att må så bra. 

Även i er sorg kan ni trösta er själva genom att låta ljuset stråla. Även i er djupaste sorg kan ni öppna era hjärtan genom att andas och låta oss hjälpa er att anpassa er vibration till kärleken. 

Med varje lugnande, tröstande, vänliga tanke, ord eller handling som känns bra, tillåter ni er själva att känna det här ljuset, och när ni känner det flödar det genom er och in i er skapade värld. Det börjar lysa upp er 3D-väg, i början med bättre känslor, sedan med bättre tankar, och till sist börjar saker och ting att flyta lättare i era liv. 

Jesusbarnet föddes inte på en tropisk ö en varm och solig dag. Han föddes i ettmörkt, kallt stall i en enkel krubba. Oljan i lampan brann inte i tider av fred och ära. Det brann trots konflikt och kaos. Även ert ljus kan lysa när det är goda tider, men hur mycket mer mirakulöst kan det inte bli när ni och ert ljus strålar i dystra tider?  

Kära ni, om ert liv är underbart och ni samlas med familj eller vänner, låt ert ljus lysa klart. Om ni är ensamma, sörjande, rädda eller upprörda, ta ett djupt andetag, fokusera på något lugnande och överlämna er till kärleken. Vi är här för att älska er hela tiden. Det Gudomliga sviker aldrig. Gör plats i krubban, tänd lampan och tillåt er själva att resa på den vänligaste och mest glädjefyllda väg, genom att helt enkelt vara i det ögonblick ni är i och fråga er inre visdom: “Vad känns som kärlek just nu?” 

Ni är kärlek. Ni är älskade. Oavsett vad ni säger, tänker eller gör förblir detta ljus konstant och oförändrat. Vår önskan för er är att ni sakta men säkert lär er fördelen med att släppa er upprördhet till förmån för bättre känslor, så att det här ljuset kan lysa upp era sinnen, ert hjärta, ert liv och så småningom er värld. 

God Jul 

God Hannukah 

Fridfullt Vintersolstånd 

 

Vi älskar er villkorslöst 

Änglarna  

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *