Änglarna via Ann Albers, 16 Januari, 2021

 

Änglarna via Ann Albers

Januari 2021

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket

Ni lever i spännande tider på er planet jorden. Aldrig tidigare har möjligheten att utforska andra perspektiv varit så enkel eller så tillgänglig. Aldrig tidigare har ni kunnat prova på livets överflödande mångfald medan ni suttit i era egna hem. Aldrig tidigare har kontrasterna så livfullt spelats upp på den mänskliga existensens teaterscen.

För vissa av er är detta skrämmande. De flesta av er uppfostrades att känna er trygga omkring likheter. De flesta av er uppfostrades att känna er tillrätta i världar och med ord som gick vidare genom generationer. Många av er uppfostrades att ”behålla lugnet” genom att aldrig säga emot.

Nu är saker annorlunda. Det verkar som om få är intresserade av att ”behålla lugnet” som ni en gång gjorde. Ni konfronteras – i era medier, i era nyheter, i era familjer och på era gator – med människor vars perspektiv skiljer sig starkt från dem ni uppfostrades med. Ni lever i en tid då ni uppmuntras att äga er egen sanning, att tala ut, att dela ert perspektiv, och viktigast av allt, att försöka förstå perspektiv som skiljer sig från era egna.

Som resultat verkar er värld befinna sig i kaos just nu. Det finns så många perspektiv! En del människor presenterar sina idéer och uppfattningar med anständighet, vänlighet och respekt för varandra. Andra känner ett behov av att mobba, manipulera, skrika och trycka sina perspektiv på varandra. Oavsett om det sker på ett utvecklat sätt eller inte så kommer allas personliga sanning upp till ytan.

Ni känner era egna personliga sanningar komma upp från inom er. Ni känner de saker ni en gång tolererade men inte längre kan tolerera. Ni känner de tankar ni en gång sopade under mattan bli viktiga för er. Ni känner de känslor ni stoppat undan i årtionden. Ni ser de ägodelar som inte längre tjänar er och vill ha de saker ni en gång vägrade erkänna att ni ville ha. Det är inte längre möjligt att undvika känna er personliga sanning. Energin är bara alltför stark.

Den kärleksfulla sanningen hos varje själ stiger upp inifrån. När den ges en ohindrad väg kommer den fram i en kärleksfull önskan att vara mer autentisk. Om den ges en blockerad väg inifrån finner den ett ovänligt uttryck. Be för de själar som försöker uttrycka sin sanning i våld och ilska. De lider och känner sig ännu inte tillräckligt mogna för att dela sitt perspektiv med kärlek. Be för er själva att ni ska uttrycka er sanning med kärlek. På det sättet blir ni ljusfyrarna av hopp och frid i en värld där många ännu inte vet hur man ska uttrycka sig på ett högre, lyckligare och mer kärleksfullt sätt.

Denna förflyttning mot att bli mer autentisk – besvärlig, otrevlig och skrämmande som den ibland kan vara – är ett tecken på andlig utveckling. Man måste gå genom tonåren och hitta sin röst, hur besvärligt det än är, innan man kan nå sin mognad. Oavsett ålder går nu många genom en fas där de kan finna sin sanning, känna obehaget av att tala ut, och som resultat dela sitt perspektiv på ett kärlekslöst sätt.

Ni behöver inte vara rädda. Ni behöver bara stå kvar i kärlekens vibration och ni blir trygga och beskyddade, för i kärlek blir allting rätt. I kärlek blir ni vägledda. I kärlek kan ni uttrycka er sanning med bara en önskan att dela idéer, att förstå och att bli förstådd. I kärlek kan ni vara er själva och låta andra vara dem de vill vara. I kärlek kommer ni att attrahera ljus och stöta bort mörkret av missförstånd.

Ni går mot tider av stor tillväxt här på er jord. Det finns ingen anledning att förtvivla. Det finns ingen anledning att falla i rädsla. Det är inte världens ände. Det är istället en tid av återfödsel, en tid då ni slutar att sopa saker, som till att börja med aldrig fungerade, ”under mattan”, en tid då mänskligheten ropar efter sanning och integritet, frihet och rättvisa, och alla de kvaliteter som en själ vill ha i sin upplevelse.

Var dem som förstår att själv-uttryck är ett uttryck för Det Sanna Självet bara när det uttalas med kärlek. Var dem som förstår att sanning och integritet börjar inom självet. Var dem som vet att universum redan är helt rättvist, i det att lika vibrationer attraherar varandra. Var dem som vet att ni är, och alltid har varit, fri att utstråla vilken som helst energi ni vill.

Även om det kan vara kaotiskt så är spelarna i den mänskliga existensens teater precis det. Ni är vackra varelser av ljus, precis som de. Ni vet detta. Omfamna denna sanning. Ni är älskade. Ni är rent ljus. Ni är intonare i en värld av vibrationer och ni kan välja och vraka bland de vibrationer ni vill tona in på.

Kära ni, vi arbetar mycket nära med er jord just nu. Det finns oräkneliga varelser av ljus som sänder ljus till var och en av er. Vi dömer ingen själ. Vi sänder bara vår kärlek, för den är till sist det största uttrycket för någon varelse, om så på jorden eller i himlen. Ta emot vår kärlek dagligen och vet att ni alla är perfekta och dyrbara i våra ögon. Gör ert bästa för att inse att det goda slutligen kommer att stiga fram ur kaoset. Var tålmodiga. Be för alla. Ni är så väldigt vackra och så mycket älskade.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

  • Änglarna

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...