SAINT GERMAIN via James McConnell, 17 januari, 2021

 

SAINT GERMAIN via James McConnell

ENERGIUPPDATERING gällande situationen med Trump

den 17 januari 2021

 

Jag är Saint Germain. Som alltid är det ett Nöje att VARA tillsammans med Er.

Att kunna dela. Att kunna Öppna upp NYA Vyer, NYA Insikter för er att komma till.

För medan ni kontemplerar mycket över vad som NU Sker överallt på er planet, när ni betraktar Scenen framför er och undrar, så undrar ert tredje-dimensionella medvetande över vad det är som äger rum?

Varför Händer detta? Varför kan vi bara inte gå vidare? Många av er ställer denna fråga – varför kan det inte bara var över? Varför kan vi inte avsluta detta spel nu?

Och det svar som kommer tillbaka till er i dessa Ögonblick kanske INTE är det svar som ni letade efter, men ni VET att Det Är SANNINGEN.

Ni VET att ni måste fortsätta spela Spelet ett litet Tag till. Och att förmå, som ni tidigare sade i er diskussion, HA TILLIT till Planen.

Planen är Allt. Planen har befunnit sig i rörelse i tusentals och åter tusentals år och den är bara för den här Planeten här. Detta är bara för denna Planet.

Men det finns en Större Plan, den Universella Planen, som har existerat i miljoner och till och med miljarder och åter miljarder år.

Och den är Helt Fokuserad NU, i detta Ögonblick som är NU där ni befinner er. Allting kommer samman exakt så som det behöver. Som ni många gånger har fått höra; allting ÄR Orkestrerat.

Så ha Bara TILLIT, Nu. HA TILLIT till Detta.

Och blicka ut över allt som sker, men bara se på det – BLI INTE involverade i det. BLI INTE Emotionellt involverade i det. BLI INTE Emotionellt involverade i det! Bara se det för vad det är.

Men VAR MEDVETNA om att så mycket som Sker Bakom Kulisserna fortfarande idag, återigen är en del av Planen.

Just NU, så är det en Hemlig Operation som pågår, som äger rum. Och den är till och med Bortom räckvidden för vad ni möjligtvis kan begripa i denna Stund, för den är så Enorm.

Den är till en så stor del en del av en Ännu Större Plan, som äger rum.

Allt ni behöver göra är att bara HA TILLIT.

HA TILLIT till er SJÄLV. HA TILLIT till Vissheten inom var och en av er, om att ni har Planerat och Arbetat för att komma fram till detta Ögonblick i era Liv och detta Ögonblick i era Kollektiva Liv.

Ni kom Hit för att göra detta. Och ni befinner er precis NU vid kulmen av det, precis NU dit ni Närmar er.

Vi KAN INTE säga Eventet precis ännu, men det Närmar sig. Vi KAN INTE ge er ett Datum.

Vi KAN INTE ge er en Tidsram. Men vi kan säga att allting Leder Fram till detta NU, till och med Tillkännagivandet som ni precis fick från Presidenten. Till och med det är en del av Allt Detta.

Men återigen så måste ni HA TILLIT. Ni måste VETA att det finns en Större Anledning till allting Här, OBEROENDE av vad Det Är.

Men vi kan tala om för er, jag kan tala om för er, vad som NU Sker med er President; han kommer att komma igenom detta, Det finns INTE ens en avlägsen möjlighet till att han inte skulle klara det. För det är en Planerad Operation. Ni måste Förstå det.

Allting är Planerat. Och allt är en del av den Större Planen, den Större Operationen som NU är i Rörelse. Hittills hemlig, men snart kommer den att Avslöjas.

Skulle detta kunna VARA det Stora Tillkännagivandet som är omtalat?

Mycket möjligt. Men det finns en serie Tillkännagivanden som Ska KOMMA. Ett efter ett. Och detta är NU slutet på En Fas, det närmar sig Början på följande Fas.

Den följande Fasen kommer att föra med sig ännu snabbare Tillkännagivanden, snabbare Utvecklingar än vad ni har blivit vana vid. Det ena rätt efter det andra är vad som kommer att SKE Här.

Så när vi säger till er att ni ska ’spänna fast era säkerhetsbälten för att färden kommer att bli vinglig’, så har vi INTE skämtat om det, vilket ni redan har märkt under det här året som ni NU befinner er i, i ert 2020.

Detta har varit ett rätt vingligt år och det kan fortfarande bli ännu vingligare. Men när det väl sker, så kommer allt att slätas över och ni kommer att kunna ta av er era säkerhetsbälten och dra en ENORM Suck av Lättnad och förmå luta er tillbaka och I SANNING Vila er. För det har ni Förtjänat.

Ni befinner er NU alla i denna del där ni förtjänar ert uppehälle, så att säga. Ni kommer till punkten där ni Når fram till Nivån, Uppvaknandet, som ni har Förberett er för och Planerat som en Helhet, som en Kollektiv Helhet.

Det stämmer, alla kommer INTE att Vakna upp. Och alla kommer med all säkerhet INTE att göra det Samtidigt. Men många, många fler befinner sig i denna Uppvaknandeprocess just NU.

Allt som behövs är bara en liten knuff här och där. Och det är var ni kommer in; ni, LJUSARBETAR-brödraskapet, LJUSKRIGARNA – det är där som ni kommer in. För att ge den där lilla knuffen när den åberopas. Fastän det bara är att ta av er masken och visa andra att man INTE Behöver Bära dem, eller att INTE Oroa er för det här viruset.

För ni VET att det INTE är vad det Förefaller VARA.

Allting som Sker just NU är INTE vad det förefaller VARA. Om ni försöker analysera, om ni försöker använda er tredje-dimensionella hjärna för att förstå denna del av Planen, så kommer ni Inte att FÖRMÅ göra det.

Men ifall ni höjer er ovanför den, ifall ni höjer era vibrationer och höjer er ovanför den, och kommer tillbaka till den från en 5-D-upplevelse, från en 5-D-utsiktspunkt så som vi gör, då kommer ni att förmå blicka tillbaka ner på dimensionen i den lägre vibrationen och Börja få den att verka vettig.

Den kommer att Bli Begriplig, för ni SER på den från den där Neutrala Punkten, från den där Punkten inuti Ögonblicket.

Närhelst ni gör det, så verkar allting, och jag menar verkligen allting, vettigt för er. Bara fortsätt framskrida i den riktning som ni befinner er i. Och ge INTE upp! Oberoende av vad det är, Ge INTE Upp!

Säg INTE: ”Jag kan inte hantera det här längre” För ni KAN! Ni KAN fortsätta gå vidare. Ni KAN fortsätta Kämpa Framåt!

För, mina vänner, Ni är VÄGVISARNA!

VISA VÄGEN, NU!

Att tro är att Se!

JAG ÄR SAINT GERMAIN.

 

 

Channeled through James McConnell

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...