Änglarna via Ann Albers, 15 maj 2021.

 

Änglarna via Ann Albers

15 maj 2021.

Mina Kära Vänner, vi älskar er så mycket.

Föreställ er att ni sitter vid en klar bergsbäck. Luften är ren och klar. Tag ett djupt andetag och frossa i känslan av luften som flödar in i era lungor. Släpp ut sakta. Känn en lätt svalka i luften blandat med solens värme. Föreställ er era bara fötter på det släta berget eller det svala gräset. Se de vilda blommorna vaja i vinden. Ni kanske skulle föredra en strand eller en skog. Det är också ok. Föreställ er en vacker, fridfull och lycklig plats och bara ”var” där, i er inre värld. Slappna av. Andas djupt. Njut av ”utsikten” eller känslan. Sola i stillheten. Ta tid på er och kom tillbaka när ni så önskar.

Medan denna övning verkar enkel – kanske trevlig men inte så meningsfull – finns det faktiskt stort värde i era stunder av avslappning. När ni slappnar av tonar ert fält naturligt in på högre frekvenser. Vi kan kanalisera vår kärleks- och healingenergi in i ert fält för att hjälpa er att tona in er energi på det ni önskar. I avslappning öppnar er kropp upp sig naturligt, energetiskt och fysiskt till cirkulationen av blod., lymfsystem, nervsignaler och Gudomlig kärlek.

Det finn lika många sätt att slappna av som det finns människor på planeten, Ni kan finna frid i meditation, under en promenad, eller genom att betrakta vågorna på stranden, eller stjärnorna som blinkar i himlen. Ni kan slappna av genom att stilla betrakta en ljusflamma, njuta av en promenad med hunden eller lyssna på vacker musik. Några av er tycker att vissa aktiviteter är avslappnande – matlagning, jogging, skidåkning, eller videospel. De sätt på vilka människor slappnar är oändliga. Bara ni själva vet bäst vad som fungerar för er.

Långt ifrån att vara lata, när ni slappnar av är ni djupt anslutna till Källan för hela skapelsen, och därför öppen för kärlek, nåd, godhet och vägledning.

Avslappning är väldigt annorlunda jämfört med att välja att vara avdomnad. Avslappning lugnar sinnet och drar till er nu-ögonblicket med starka känslor av belåtenhet, uppskattning eller salighet. Att vara avdomnad å andra sidan, hindrar er avsiktligt från att känna.

De handlingar som föranleder antingen avslappning eller avdomning kan förefalla lika. Den energi ni för till stunden är vad som gör skillnad. Till exempel kan kam ni sträcka er efter ett glas vin med avsikten att dränka era sorger, eller ni kan sträcka er efter ett glas vin och vara fullt närvarande i upplevelsen. Ni kan njuta av dess doft och smak och värme och frossa i de goda känslor av avslappning det ger. I det första fallet är det en handling av avdomnande som rycker bort er från de högre frekvenserna; i det andra fallet är det en medveten handling som öppnar er för högre frekvenser.

Likaledes finns det barn som spelar videospel för att undvika otrevliga känslor, och som använder spelen för att domna bort. Medan det finns många som spelar videospel för att de känner sig vibrerande levande, med alla sinnen och positiva känslor fullt engagerade. De är intensivt närvarande, försjunkna i en värld av intuitiva känslor bortom sinnet, och djupt avslappnade. På samma sätt kan ni domna bort genom att titta på TV, eller ni kan titta och frossa i ögonblicket med belåtenhet och uppskattning.

Såvida ni inte hela tiden är lyckliga, passionerade och ivrigt engagerade i livet, finns det inget bättre ni kan göra för att höja er energi än att varje dag skapa tid för att avnjuta någon form av avslappning.

När ni möter utmaningar eller problem, slappna av innan ni går till handling. Andas. Fly till ert inre paradis som vi väglett er eller, om ni så föredrar, välj någon annan metod för avslappning som fungerar för er.

Många tror fortfarande att avslappning bara är ett sätt att tillfälligt fly den ”verkliga” världen. Vi i himlen ser det som ett sätt att tona in er på en värld som är mer verklig än den era fysiska sinnen uppfattar. Avslappning låter er naturligt komma in i världen av energi och goda känslor – en värld av otrolig kärlek, under, frid, stillhet, harmoni, ordning och glädje som lever precis nedanför ytan av allt ni uppfattar.

Slappna av oftare. Låt er vibration stiga naturligt, och därför dra till er en bättre och snällare framtid, allt medan ni njuter av djup frid och stillhet i här och nu.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

-Änglarna

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...