Änglarna via Ann Albers, 18 februari, 2017

Änglarna, 18 februari 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Ni har ett talesätt på er planet som lyder: ”Ni gör upp planer och Gud skrattar.” Gud skulle aldrig skratta åt era planer. Gud och vi, era änglar, försöker att hjälpa er med era planer. Först och främst försöker vi hjälpa er att uppfylla er själs planer.

Ni kom till Jorden för att lära er om kärlek, och för att övervinna era begränsade uppfattningar om er själva och om livet. Ni kom till Jorden för att göra er av med vanor och beteenden som inte längre tjänar er – som till exempel att plåga er själva eller att lägga alltför stor vikt vid den materiella världen och inte tillräckligt på det som verkligen betyder något. Ni kom till Jorden för att finna era begränsningar, övervinna dem och en gång för alla finna lyckan av verklig frihet. Ni ville minnas att ni är skapade av kärlek och att kärlek är det ni är gjorda av.

Så om ni vill ha ett nytt hus och det huset är en symbol för kärleken till er själva, och om ni älskar er själva tillräckligt för att be om vår hjälp, och tror på att vi kan hjälpa er, kommer ni snart att le stort medan ni går in i ert nya hem! Om ni vill ha det huset för att ni tror att ni kommer att få högre status, eller för att någon annan tycker att ni ska ha det, eller ni kanske vill ha det men inte tror att ni förtjänar det, eller inte tror att ni har hjälp av oss – då, mina kära, kommer denna övertygelse att begränsa hur mycket vi kan hjälpa er.

Önska vad ni vill och be om det, men var alltid medvetna om att Gud och era änglar hjälper er att uppnå de mål som ger verklig lycka. Kanske ni egentligen inte ville ha det där stora huset trots allt. Vi kanske istället guidar er till en gullig liten lägenhet som ger er frihet att resa, vilket ni så gärna vill.

Ni kanske ber om ett specifikt förhållande, men vi ser att vad ni verkligen önskar är sann kärlek, så vi hjälper er med det. Kanske vill ni ha mer pengar för att betala en räkning, men tack vare er rädsla viskar er själ ”Tillit föder tillit och ni kommer att få detta och mycket mer.”

Gud skrattar inte åt era planer, utan tar er själs planer på största allvar, och det gör era änglar också. Vi älskar er! Vi vill att ni ska ha en så lycklig, kärleksfull, överväldigande livsupplevelse på Jorden som möjligt. Men vi vet att ni inte njuter av dessa saker genom att beviljas materiell trygghet och nöjen, utan snarare genom att hitta kärleksvibrationen från vilken dessa och allt annat kommer. Vi kommer naturligtvis att hjälpa er att hitta dessa energier, övertygelser och beteenden som kommer att ge er sann och varaktig glädje.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...