Änglarna via Ann Albers, 29 januari, 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 29 januari 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Medan er värld fokuserar på döden, fokuserar vi på livet. När er värld fokuserar på krig, fokuserar vi på fred. När någon av er fokuserar på hat, fokuserar vi på den kärlek som försöker gro under en hårdnande yta. Vi försöker alltid ha en bild av det liv ni vill leva och den version av Jorden som ni alla tillsammans vill skapa – en värld av harmoni, välbefinnande, vänlighet, fred och tolerans.
När ni börjar fokusera som vi gör, som Gud gör, på vad ni önskar och vad ni älskar, då kommer er tillväxt och expansion att uppnås i glädje på Jorden. När ni njuter av ert liv och ser fram emot er underbara framtid, då kommer ert liv att vara fyllt med glädjefylld förväntan och uppfyllda drömmar. Om ni däremot vill ha något men tvivlar, gör motstånd, eller är rädda för att inte ”få det”, blockerar ni flödet av liv som försöker hjälpa er.
Titta på er värld. Nästan alla vill må bra, men en stor del av mänskligheten har fokuserat på sjukdom de sista åren. Er pandemi skulle ha varit över på några månader, inte år, om världen hade fokuserat annorlunda. Så många förväntar sig att pandemin kommer att öka under vintern, och så blir det. Så många förväntar sig en lättnad under våren, och så kommer det att bli.
Icke desto mindre kommer pandemin en själ i taget att ta slut – inte på grund av ett skott, eller kosttillskott, eller uppror mot den, utan snarare på grund av att en själ i taget bestämmer sig för att fokusera på att bli bra och leva sitt liv som de vill och sluta fokusera på rädsla. En själ i taget kommer er värld att bli en bättre, vänligare, mer tolerant och mer kärleksfull plats. Det kommer inte på nyheterna, men en själ åt gången kommer er värld att utvecklas mot en bättre värld.
Kära ni, var en av dessa själar. Fokusera på livet och lev det bästa ni kan i varje ögonblick. Uppskatta en stråle av solljus som filtreras genom fönstret och tacka för livet. Andas in den friska luften på en promenad eller på er uteplats och tacka livet. Drick er morgonsmoothie, ert kaffe eller te, andas in dess doft och tacka för livet. Sträck på er och tacka för er kropp. Se er omkring och tacka för ert hem. Uppskatta människorna i ert liv.
Det kommer alltid att finnas sjukdomar på Jorden, men ni kan fokusera på välbefinnande. Det kommer alltid att finnas de som vill kontrollera andra, men ingen kan kontroller en fritänkande själ. Det kommer alltid att finnas de som vill ha krig för att känna sig mäktiga, men det kommer alltid att finnas fler som ÄR mäktiga i sin kärlek för fred. Er värld tar inte slut. Den återföder sig själv på nytt. Med ert fokus på skönheten i varje ögonblick, i kombination med er förväntan om en mer utvecklad värld, låter ni den kraft som skapar Universum skölja genom er och styra er mot den där glädjefulla framtiden.
Ni är de som kommer att avsluta pandemin, en själ i taget. Ni, mina kära, kommer att förhindra krig, ett fredligt hjärta åt gången. Ni kommer att skapa rastolerans, en handling av vänlighet i taget. Ni skapar harmoni med Jorden, ett kärleksfullt val åt gången. Gör som ni blir inspirerade att göra. Lyssna på er kropp, er hjärna och er själ. När ni känner för att vila, vila och bidra till världsfred. När ni känner för att samlas, njut av tid med familj och vänner och stärk vibrationerna i umgänget med andra. När ni känner för att ”vara en eremit”, sitt i tystnad hemma och förstärk energin i kontakten med jaget och det Gudomliga. Gör det ni älskar. Tänk kärleksfulla tankar av kärlek och uppskattning så ofta ni kan. Trösta och lugna er själva när ni är i nöd.
En tanke, ett val, en handling, en själ i taget och ni fyller er värld och världen i stort med det ljus och den kärlek som skapar Universum. Ni, i era enkla kärleksfulla val, är en stark kraft för kärlek. Om var och en av er häller en droppe vatten i en skål med varje vänlig eller kärleksfull tanke, skulle ni snart vattna trädgårdar, översvämma livgivande floder och smälta samman till ett stor hav av kärlek. Det är det här ni gör med er energi … en vacker själ, en vacker tanke, en handling av vänlighet i taget.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...