Änglarna via Ann Albers, 18 mars, 2017

Änglarna, 18 mars 2017

Via Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. Idag vill vi tala med er om begreppet ”Öde”. Det är allmänt missförstått på er planet. Ni är inte destinerade att göra någonting. Ni är fria att skapa i varje ögonblick.

Istället kom ni till detta livet med vad man skulle kunna kalla en ”Resplan.” Det fanns vissa människor som ni ville träffa, läxor ni ville lära er och saker som ni ville bidra med. Dessa saker kommer troligtvis att inträffa. Precis som med vilken resa som helst, är ni fria att ändra era planer på vägen. Vid varje given tidpunkt kan ni, baserat på den vibration ni utstrålar både medvetet och undermedvetet, ändra er verklighet.

Ponera till exempel att ni ska ta en tur med bilen. Ni kanske vet vilken väg ni ska ta. Ni kanske planerar att träffa en vän på vägen eller kanske välja en restaurang för att äta lunch. Ni sätter er i bilen. Ni inser att vägen framför er är avstängd, eller ni hör talas om en fantastisk omväg, så ni ändrar er resväg. Ni är inte särskilt hungriga så ni skjuter på lunchen. Er vän kan inte träffa er, så ni planerar att besöka en del andra platser på vägen. Ni har fortfarande samma mål i sikte, men ni har bara förändrat er verklighet längs vägen.

Det är så här ert liv är. Det som ni kallar ”Ödet” är helt enkelt själens fasta beslutsamhet att uppleva en viss verklighet i denna livstid, som att förhindra er lunch i samma ögonblick ni planerade den. I själva verket kan ni förändra ert ”Öde” med varje medveten tanke och varje medvetet utformad känsla.

Om ni inte tjänar så mycket pengar kanske ni säger: ”Jag antar att det är mitt öde att vara fattig.” I själva verket kanske ni har valt fattigdom för att lära er att värdera vad som är viktigt, och när ni har gjort det kan ni uppnå stora rikedomar. För att förändra er verklighet kan ni säga: ”OK, vad är det meningen att jag ska lära mig av detta? Jag vill skapa en bättre tillvaro!” Ni börjar tänka tankar av tacksamhet för allt ni har och tankar av överflöd. Plötsligt har ni lärt er att uppskatta vad som är viktigt i livet. Ni har lärt er att vara en kraftfull skapare. Ni har förändrat er verklighet. Ert liv börjar förändras.

Ni har bara ett ”Öde” eller snarare ”Resmål” som är skrivet i sten, mina kära – det spelar ingen roll hur många livstider det tar – och det är att återförenas med Källan till All Kärlek en gång för alla.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...