Änglarna via Ann Albers, 4 september 2022

Änglarna
Via Ann Albers 4 september 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Det finns en naturlig ordning och flöde i allt liv. En impuls kommer från Skaparen i varje ögonblick till hela skapelsen, som orkestrerar den i en underbar harmonisk dans, på samma sätt som hjärnan koordinerar varje cell i kroppen. I varje ögonblick läser det Gudomliga ert hjärta, er energi, era avsikter och önskningar, för att i nästa ögonblick skicka en naturlig impuls för att vägleda er.
Dessa impulser är era naturliga goda känslor. Till exempel kanske ni har en ”att-göra-lista” men känner för att göra något annat. Ni kommer att kämpa för att göra er lista om ni inte gör den. Men om ni lyssnar på er naturliga, inspirerande impuls kommer ni att känna er glada, upphöjda och inspirerade att med lätthet utföra allt ni ”måste” göra.
Ni kan, till exempel, ha en idé om vad ni vill förbereda till middag, men ni känner ett naturligt sug efter något annat. Även om ni lagar den måltid ni planerade, kommer det andra suget att fortsätta.
Ni kanske blir ledsna och får lust att vira en filt omkring er och ta en tupplur för att lugna ner er. Ni har utan tvekan saker att göra, men om ni överlämnar er till denna lust kommer ni att finna att friden återvänder snabbare än om ni kämpar mot det som känns naturligt och lugnande för er.
Ni behöver inte våndas över era problem och överanalysera dem så mycket som ni gör. Det är långt mer produktivt att tänka på de resultat ni vill ha, på ett sätt som ger er glädje. Att fokusera på dessa goda känslor försätter er i en vibration, där ni kan förnimma de naturliga impulserna som lätt kommer att leda er mot en lösning.
Era känslor är den tydligaste indikatorn på er vägledning. Era goda känslor öppnar er för att ta emot impulser att göra, säga och tänka saker som kommer att vara till nytta för er. Era dåliga känslor påminner er om att er mottagning inte är i ett ljust tillstånd. Ni kan tänka på det så här; era goda känslor talar om för er att ni har ”fem staplar” på ert interna wifi. Era dåliga känslor talar om för er att signalen är alldeles för statisk.
Det är därför vi ofta uppmanar er att nå de mest lugnande och bästa känslorna. Det är så här ni öppnar upp för att ta emot en klar och tydlig signal.
Ni kan höja er vibration genom att fokusera på någonting yttre som glädjer er, eller så kan ni fokusera på en inre tanke som ger er njutning. Ni kan även använda er fantasi för att trolla fram tilltalande scenarion som höjer er vibration. Kärlek är kärlek oavsett hur ni hittar dess vibration, och i kärlekens och uppskattningens anda kommer ni att känna impulserna som vägleder er. Man kan fejka goda känslor. Universum läser av vibrationer och era energier ljuger aldrig. Ni kan dock lära er att hitta goda känslor.
Tänk på ett tillfälle när er telefonmottagning var svag. Det är mycket troligt att ni då började gå runt för att se om ni kunde hitta en plats med bättre mottagning. Kanske tog ni er telefon och riktade den åt ett annat håll. Kanske hittade ni en plats där mottagningen var tydlig. I alla fall räknade ni ut hur ni skulle få bättre kontakt och ha er konversation.
På samma sätt kan ni prova olika tankar för att se vilken som känns bäst. Gör ett litet experiment nu. Tänk på en person ni inte tycker om. Observera er kropp. Är den avslappnad eller spänd? Lägg märke till er andning. Är den djup eller ytlig? Notera om era känslor är harmoniska eller kaotiska. Tänk nu på en person ni älskar och beundrar, och om ni inte kommer på någon kanske ni kan tänka på ett djur, en favoritplats eller kanske er favoritfilt – något eller någon som är tröstande, älskande, vårdande. Observera nu er kropp. Är den mer avslappnad eller mer spänd? Är er andning djupare eller ytligare? Känner ni er mer harmonisk eller mer kaotisk?
Tänk sedan på något ni tycker om hos er själva. Ni kanske har ett omtänksamt hjärta, eller ni har kanske har hjälpt människor i det förflutna. Kanske har ni en unik och udda stil. Be er själ att hjälpa er att tänka på något underbart om er själva, och lita på det första som dyker upp i er hjärna. Fokusera nu på det. Föreställ er att ni är stolta över denna goda egenskap. Föreställ er att Gud och änglarna älskar er och uppskattar er för den här egenskapen. Hur känner ni nu?
Kära ni, lek med era tankar. Prova dem för att se vilken som får er att må bättre. Gör det här ofta. När ni sakta lär er hur ni ska anpassa er själva till högre vibrationer, kommer ni lättare att känna de naturliga impulserna som vägleder och hjälper er. Bry er om hur ni mår så att ni kan känna er vägledning.
Ni är aldrig ensamma. Ni är aldrig utan oändlig kärlek och hjälp. Ni är aldrig utan vägledning. Ni kan bara ställa in er själva på det eller inte. När ni gör det går ert liv in i Skaparens härliga och harmoniska skapardans, oavsett var ni var ögonblicket innan. Utmaningar kan lösas snabbt och enkelt. Kroppen kan läka. Ni kan vara öppna för livet, godheten och den vägledning ni så väl förtjänar.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...