Änglarna via Ann Albers, 18 oktober 2019

 

Änglarna via Ann Albers, 18 oktober 2019

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Slut ögonen en stund efter att ni läst dessa ord. Föreställ er att ni är på en av de vackraste platser ni kan tänka er. Kanske på en orörd strand. Kanske går ni genom skogen, står på ett berg eller i det mest eleganta rum ni kan tänka er. Kanske betraktar ni vackra konstverk, eller så kanske ni befinner er bland en massa människor och njuter av mångfaldens skönhet. Det spelar ingen roll … låt er själ visa er en vacker plats i er fantasi.

Känn efter vilka känslor ni får, då ni fördjupar er i denna skönhet. Låt er bli inspirerade, upplyfta, expanderade. Låt ert hjärta fyllas med storheten och skönheten av scenen runt er. Verkligen föreställ er. Verkligen känn.

Föreställ er sedan att ni är med någon ni älskar, som också älskar er dyrt, oavsett om det just nu är sant eller inte. Hitta på någon i annat fall! Föreställ er att ni tittar på den här personen (oavsett om ni gör det eller inte), och att ert hjärta då sväller av kärlek. Föreställ er att personen tar er hand och ni känner frid, lugn, känner er omhuldad, uppskattad. Njut av dessa känslor av kärlek.

Nu då ni kommit tillbaka frågar vi er: “Var dessa upplevelser verkliga för er?” Ni kanske måste tänka efter. Efter ett tag kanske ni säger, “Nej. Jag upplevde dem inte i min yttre värld. De är inte verkliga.”

Det är en begränsning hos mänskligheten att säga att något bara är verkligt om ni kan se det, röra vid det, höra eller uppleva det, med era yttre sinnen. Det är en begränsning hos mänskligheten att säga att något inte är verkligt, när det bara upplevs inombords.

Ändå måste vi kärleksfullt påpeka att er inre värld är lika verklig, om inte mer än er yttre värld. I er inre värld – fantasivärlden – har ni tillgång till oändliga möjligheter! Ni kan flyga, skapa drömmar, bli förälskade, föreställa er hemska saker eller de mest magnifika.

Era känslor när ni fokuserar inom er, är mycket verkliga! Ert energifält svarar på er inre värld. Medan ni har detta fokus så är ni där i er medvetenhet, och upplever en alternativ verklighet.

Det här kära ni, är hur ni skapar inifrån och ut. Så här förvandlar ni fantasin till den yttre verkligheten. Så här väljer ni det ni kommer att uppleva i framtiden. Era fantasier, om ni verkligen känner och upplever dem i er inre verklighet, så djupt och intensivt ni bara kan, så kommer de att bli er yttre verklighet.

I er jordiska verklighet, gav skaparen er en gåva för att kunna bestämma vad ni vill skapa. Lyckligtvis så gäller det inte alla era fantasier. Ni skulle inte vilja att era negativa fantasier manifesterar sig! Istället har ni tid att fokusera på de inre verkligheter ni vill ha, och göra er av med sådant ni inte önskar. Ni får leka med er inre verklighet tills ni hittar sådant som är bra för er, och sedan är det som att trycka enter på datorn, ni tonar sedan in till dessa verkligheter och stämmer av regelbundet, tills de passar er.

Allt är verkligt kära ni, i någon dimension. Varje passerande fantasi är verklig i den oändliga möjligheten. Fokusera innerligt och djupt på det ni vill ska komma i er yttre verklighet, så att ni kan njuta av dem med de yttre sinnena lika innerligt och djupt, som ni gjorde inom er.

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

– Änglarna

Översättning: Maggan

You may also like...