Det Arkturiska Rådet den 19 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet den 19 oktober 2019

 

SAMSKAPA ERA UPPSTIGNINGS UPPLEVELSER

DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upprättat så många underbara kontakter med alla er som får dessa överföringar och med andra som har mottagit oss direkt och vi är mycket glada över att ni öppnar upp er för oss i den grad ni gör. Nu finns det mycket mer som vi kan göra tillsammans när vi samarbetar här. Förbindelsen mellan Jordens människor och Arkturier är väl etablerad på denna punkt och det är något vi kan bygga vidare på när vi går framåt. Vi vill det ni vill och ni vill det vi vill och det gör det så mycket lättare att samarbeta med er.

Vi vill se utvidgningen av det mänskliga kollektiva medvetandet och vi vill delta i den universella förändringen i medvetandet med er alla. Nu är de sätt som vi kan gå ännu längre i denna samskapande insats genom att leta efter de områden inom mänskligheten som kan använda mest kärlek och ljus och rikta vårt medvetande och våra avsikter i dessa riktningar. Vi vill översvämma de människor och platser som behöver mest helande och högsta vibrationsenergi med exakt vad de ber om, även om de inte begär det medvetet. Många individer tror att de behöver en sak, till exempel för att en regel ska förändras, men vad de verkligen behöver är den helande energin och den medkänsla och den ovillkorliga kärlek som vi kan erbjuda tillsammans som ett team.

Ni är de underbara sammankallarna för energin och vi är erbjudarna av den. Nu arbetar vi med er på detta sätt som ett slags komplement till Källenergin. Källan arbetar alltid med er och arbetar genom er, men ibland måste ni ansluta till varelser som ni har etablerat mer av en grundad relation med. Och även om vi är nionde dimensionella och icke-fysiska, kan det vara lättare att förhålla sig till oss och se oss som partners och medskapare.

Så det är det vi strävar efter och om ni kan titta runt er planet efter de människor och platser som behöver mest kärlek och ljus och vara projektorerna för den kärleken och ljuset, kommer vi säkert att bidra med allt vi kan till dem insatser, när ni vänder er till oss på samma sätt som ni skulle göra till en ärkeängel eller en uppstigen mästare. Vi har hållit på att gå med i ”Team Jorden” i ganska många år nu och vi skulle vilja göra det officiellt. Så vänligen fortsätt att kalla på oss och kalla på vår unika vibrationssignatur och vi kommer alltid att vara där för er och ge en hjälpande, icke-fysisk hand.

Och vi ser fram emot att samarbeta ytterligare med er på den femdimensionella Jorden. Detta är ett spännande projekt och ett som vi är angelägna om att delta i närmare. Så vänligen ta oss i anspråk när ni föreställer er Jorden som ni stiger upp till.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...