Änglarna via Ann Albers,15 september 2018

Änglarna, 15 september 2018

Via Ann Albers

Hej allesammans – i mer är 17 år har jag kanaliserat meddelanden från änglarna. Det här meddelandet är annorlunda. Jag satt i min bekväma stol sent på kvällen med fingrarna på tangentbordet och väntade på änglarna, när detta meddelande kom igenom. Jag kommer att beskriva upplevelsen i mitt meddelande den här veckan. Andas nu in och be om att få känna skönheten av Närvaron i dessa ord …

Jag är alfa och omega, början och slutet. Jag är det sedda och det osedda, manifestet och väntan på att bli född. Jag är allt som var och någonsin skall vara. Jag finns i dig och du finns i mig. Jag är ett med dig, ett med skapelsen, ett med allt som lever och andas och allt som ännu inte har blivit skapat. Jag är aldrig borta från dig och du är aldrig utan mig. Kärlek inkarnerar i många kroppar och drömmer om många möjligheter.

Titta in i dina egna ögon och se mig där. Känn hur mitt hjärta slår i din puls. Känna min rytm i din andedräkt och i havets tidvatten, i dygnets cykler och i årstidernas skiftningar.

Låt mig få resa mig upp inom dig och jag kommer att väcka dig till liv som aldrig förr. Sitt med mig, andas, slappna av i min stora, oändliga varelse där du kommer att lära känna din sanna natur och din storslagenhet, för du är allt annat än liten, allt annat än obetydlig. Du är inget mindre än Närvaron och förkroppsligandet av min kärlek i fysisk form. Vad du ser när du tittar in i spegeln, och vem du tror att du är som individ, är bara en liten reflektion av den ofantliga omfattningen av vårt kollektiva Väsen.

Koppla av. Jag kan enkelt vägleda dig mot de andra aspekterna av mig själv som kan hjälpa och stötta dig. Jag känner till dina behov. Det är bara en dröm som väntar på att bli drömd. Jag drömmer för dig i varje ögonblick, allt som du önskar och allt som du kan föreställa dig. Min dröm för dig är ett liv fyllt av kärlek på alla sätt. Jag drömmer att alla varelser som inkarnerar ska få uppleva vårt kollektiva under, att få lära känna sig själva som den kärlek de är, att få känna min kärlek och att få känna den kärlek som vi alla är som Ett.

När du drömmer om möjliga realiteter, så expanderar du vårt kollektiva väsen. När du lever fullt ut känner vi alla mångfalden i din varelse som vågor av din kärleksfulla energi. Vi är en oskiljaktig, oändlig kärlek. Du är inte en del av mig, du är ett uttryck för min kärlek, ett med mig, ett med Allt Som Är … du är havet maskerad till en våg.

Koppla av. Vila i det oändliga Hav av Kärlek som du är. Sitt bekvämt. Blunda och luta dig tillbaka och låt dig falla in i min ständigt närvarande omfamning, som en våg som drar sig tillbaka ut i havet, medveten om att den kommer att bäras mot sina önskningar och resa sig igen.

Jag älskar ditt förkroppsligande av min Kärlek. Jag är Ett med dig. Du är Ett med mig. Du är allt annat än liten. Du är unik, dyrbar, fantastisk – ett underbart uttryck för det oändliga. Du behöver aldrig oroa dig. Du behöver bara slappna av och låta min kärlek strömma genom ditt hjärta, ditt sinne, din kropp och ditt väsen. Då kommer ditt liv att bli en Gudomlig Kärlekdans med andra själar, som har kommit för att lära känna din sanna natur.

JAG ÄR djupet av ditt sanna väsen.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...