Änglarna via Ann Albers, 2 januari 2022

Änglarna
Via Ann Albers, 2 januari 2022
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Vi älskar ert firande av det nya året, för det är en stor påminnelse om att ni kan börja om på nytt. Ni kan förändra gamla vanor. Ni kan skapa nya, mer stödjande rutiner. Ni kan rensa ut era garderober – fysiskt och emotionellt.
Naturligtvis kan ni göra det när som helst, men när ni, kollektivt som en mänsklig ras, väljer att markera poängen med en ny början, skapar ni ett vackert energifält. Ni skapar ett fält av hopp. Ni skapar ett fält av drömmar. Ni skapar ett fält av beslutsamhet att vara lyckligare, hälsosammare och bättre än ni var innan. På denna dag går ni kollektivt i en nyare, vänligare, lyckligare riktning.
Frågan är inte “Vad kommer 2022 att ge mig” utan snarare “Vad du kommer att ta med dig in i 2022?” Kommer ni att ta med er versionen av er som ni vill vara under det nya året, eller den person som ni alltid har varit? Kommer ni att ändra era vanor lite i taget, eller kommer ni att göra saker som ni alltid har gjort dem? Kommer ni att prova en ny och mer myndig attityd, eller behålla den gamla som ger samma resultat? Kommer ni att välja snällare tankar som låter en vänligare verklighet att manifestera sig i era liv, eller kommer ni att låta världen tala om för er hur och vad ni ska tänka? I varje ögonblick finns det en möjlighet att bli mer och mer av den person som ni vill vara.
Fråga er själva när ni går in i det nya året: “Vem vill jag vara i slutet av året?” Föreställ er att ni i slutet av året ser tillbaka och känner er stolta över hur ni har växt och utvecklats, stolta över hur ni har skapat en verklighet som ni älskar, stolta och glada över de människor ni har dragit till er, och de situationer, övertygelser och attityder ni har släppt. Föreställ er hur ni vill känna. Vilken slags människa vill ni vara? Ta er tid att verkligen föreställa er  denna vackra, glada, hälsosamma version av er själva om ett år. Ni bygger en energetisk plan för ert framtida jag. Ni kan tona in till denna version av er själva när som helst.
Om ni vill kan ni göra en anteckning som om ni skriver den sista dagen på det här året. “Idag är det den 31/12/2022. Jag är lycklig, frisk, kraftfull, vänlig, medkännande och jag älskar mitt liv och jag älskar människorna i det. Skriv ner en anteckning för den sista dagen av det här året som om det redan hade hänt. Gör det till den bästa möjliga versionen av er själva som ni kan föreställa er. Gör det till det bästa möjliga liv som ni verkligen kan föreställa er.
Läs sedan denna anteckning varje dag! Föreställ er det. Tänk er att ni är den personen, och bli steg för steg den personen.
Varje andetag är nytt, mina kära. I varje ögonblick återskapar ni er själva på nytt. Ni kanske har gjort något på ett visst sätt i hela ert liv, men just nu i detta ögonblick kan ni välja något annat. Ni kanske har tänkt på ett visst sätt i åratal, men just här och nu kan ni välja en tanke som gör er lyckligare. Ni kanske har haft samma vana i årtionden, men just i detta ögonblick kan ni ta det första lilla steget mot en ny vana.
Så när ni firar ert Nya År, firar vi det nya jag som ni önskar att bli. Det här året, liksom alla år, är allt möjligt. Bestäm nu vad det är som ni kommer att skapa, vilka ni kommer att vara och hur ert liv kommer att se ut den sista dagen på det här året. Fokusera och se er själva i den verkligheten varje dag. Inspirationen kommer att komma. Vägledning kommer att komma. Om ni är flitiga med att tona in på den verkligheten och känna den, oavsett vad ni ser eller känner i ert liv just nu, då mina kära kommer ni att läsa era anteckningar i slutet av året med en känsla av att faktiskt leva det livet.
Vi önskar er allt det som ni önskar för er själva och så mycket mer. Gott Nytt År!
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

You may also like...