Änglarna  via Ann Albers, 24 september 2023 

 

Änglarna 

 Via Ann Albers, 24 september 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Ni behöver aldrig ge upp om er själva, era förhoppningar eller era drömmar. Ni behöver aldrig förtjäna era manifestationer, eller bevisa att ni är värdiga himlen. Det finns ingen anledning att övertyga eller övertala oss eller insistera på att ha det ni vill ha. Innan ni ens har tid för dessa överväganden har ni sänt ut en kärleksfull energi av önskningar som vi, det Gudomliga, och hela Universum har börjat besvara.  

Ert enda jobb är att vara mottaglig för kärlek. 

Föreställ er att ni är en radio som kan tala. Ni kanske säger: “Jag vill ratta in FM-stationen “XYZ.” Jag insisterar, det är viktigt! Jag måste höra nyheterna på den här stationen nu.” Som ni vet kan den inte fånga upp signalen förrän radion ställer in stationen. Den måste bli mottaglig genom att ställa in de frekvenser den vill ta emot. På samma sätt måste ni ställa in kärlek för att plocka upp kärlekssignaler.  

Ni behöver inte fokusera tvångsmässigt på era manifestationer. Ni måste inte känna er positiva till allt i era liv. Ni behöver inte ha en aning om hur ni skapar något ni vill ha. Ni behöver inte ens tro på era drömmar hela tiden. Ni måste bara tro på och ställa in något som känns som kärlek så ofta som möjligt. Ni kommer att veta när ni på väg mot era önskningar, därför att ni mår bra. Ni kommer att veta att ni är inställda på strömmar av nåd när saker och ting flyter lättare, synkroniteter finns i överflöd och ni njuter av resan. 

Anklaga inte er själva för att ni inte är där. Ge er själva en kram. Gratulera er själva för att ni lever. Det är valfritt! Ni väljer att vakna varje morgon. Andas djupt och känn luften i era lungor. Massera era egna händer. Smutta på ett glas vatten och uppskatta känslan av det. Även i dessa små handlingar av nåd, tar ni emot kärlek. Även i dessa till synes meningslösa ögonblick, ställer ni in er på en högre vibration. Det är så mycket enklare än vad människan har gjort det till. Ni behöver bara hitta det som känns som kärlek.  

Befria er från bördan av att känna perfektion för allt ni önskar. Befria er själva från bördan av att försöka känna er fantastiska inför allt och alla. Fokusera istället på det som är bra. Fokusera på det ni tycker om hos individerna i ert liv. Ni gifte er med den maken/makan av en anledning. Ni tyckte om ert arbete när ni började. Leta efter de egenskaper som kan lyfta er så att fler kan komma.  

Vi föreslår inte att ni bli kvar i svåra situationer. Vi säger inte att ni ska tycka om det ni inte tycker om. Vi önskar er det vi vet, att i det här Universumet av kontraster kan ni fokusera på kärlek, känna kärlek, flöda kärlek och på så sätt attrahera kärlek i den form ni önskar.  

Försök idag att helt enkelt leta efter det som är bra varje gång en svår tanke dyker upp. Var snälla mot er själva i processen. Ni kommer att finna små stunder av kärlek och bevis på godhet överallt. Ni kommer att lyfta er själva. I detta rum, genom själva Universums natur, kommer ni att öppna dörren till mer.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna.  

 

 

Översättning Ulla Krogh 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *