Änglarna, 21 mars 2015

Meddelande från Änglarna

21 mars 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Låt det finnas en gnista i era ögon och en glädje i era hjärtan! Livet på jorden är en gåva, en välsignelse, en värdefull möjlighet att växa i er medvetenhet och er förmåga att knyta an till kärleken. Självaste planeten är en mirakulös varelse, en underbar och kärleksfull själ som tillåter er, liksom alla goda mödrar gör, att lära er era läxor, göra era val och växa i er medvetenhet om kärleken.

Denna vecka uppmuntrar vi er att tacka Moder Jord – planetens själ, på vilken ni vistas. Hon är verkligen en förkroppsligad själ. Hon känner när ni går på henne. Hon älskar när ni kommer överens med varandra. Hon känner er uppskattning, er kärlek, och till och med era bekymmer. Hon tar gladeligen emot de energier som ni vill göra er av med och ger er livsbejakande energi för att upprätthålla era mänskliga kroppar.

Kära ni, er planet älskar er så väldigt mycket. Ta er lite tid denna vecka att sitta eller stå på jorden. Känn att era fötter är djupt rotade i hennes mylla, även om det bara är i er fantasi. Känn hur hennes energi flödar upp från era fotsulor eller kommer upp genom basen på er ryggrad, ger näring till er själ och ger er kropp livsbejakande energier. Ta er tiden att ta kontakt med hennes själ och tacka henne för allt som hon ger er. Ta sedan ett andetag och känn hennes kärlek komma tillbaka in i era hjärtan. Andas in hennes kärlek och andas ut er.

Sammanstråla med henne på detta sätt. Kära ni, er jord behöver er kärlek i denna tid, till och med mer än hon behöver miljömedvetenhet, till och med mer än hon behöver aktivism, mer än hon behöver studier och forskning…för alla dessa saker är fantastiska och hjälper hennes fysiska form oerhört, men ni, kära ni, de som lever på henne kan upprätthålla hennes vackra hjärta med er kärlek. Och i gengäld kommer ni att känna en omfamning olik allt ni tidigare har upplevt, för hon älskar er också så väldigt mycket.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...