Änglarna via Ann Albers, 2 juli 2023 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 2 juli 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Just nu, om ni vill, ta ett djupt andetag. Ta in gåvan som erbjuds er gratis i varje ögonblick. Känn hur luften utvidgar era lungor. Kan ni föreställa er den fantastiska välsignelsen ni just fick?  

Föreställ er att era lungor är lite som små uppochnervända träd. I er inandning drar ni in luft genom stammen på dessa träd, och när ni andas djupt går luften ner i varje gren, varje stjälk och till varje litet löv på det trädet. I slutet av dessa små grenar och löv, börjar era celler den mirakulösa processen att utvinna syre och föra det till varje cell i era kroppar. Era celler tar in detta syre för att skapa energi för era kroppar. Varje gång ni rör en muskel är er andedräkt involverad. 

Ett enda djupt andetag hjälper till på många andra sätt. Det lugnar er. Det ombesörjer ämnesutbyten mellan blodet och cellerna, så att er kropp naturligt kan rensa sig själv. Det hjälper till att slappna av spänningar och stagnation. Dessutom gör det att andlig energi kan flöda in i era kroppar.  

Ta ett djupt andetag igen, djupt och medvetet. Förutom luften drar ni medvetet in de andliga energierna i era kroppar. De cirkulerar naturligt och, liksom syre, automatiskt. Ändå när ni avsiktligt drar in både luft och ljus genom andningen, kan ni påskynda kroppens naturliga läkning, öppna upp för den ständigt närvarande strömmen av kärlek och liv, och ge er själva förmågan att slappna av. När ni vilar och lämnar alla lägre vibrationstankar genom att fokusera på er andning, ökar ni er vibration tillräckligt för att låta det Gudomliga informera varje cell. Ni är öppna för den ständiga strömmen av kärlek och vägledning.  

En så enkel sak, kära ni, att andas, med avsikt och med fokus. Ta ett andetag till och säg till er själva “jag får stöd. Jag är älskad.” Andas ut. Andas in. “Jag får stöd. Jag är älskad.” ”Kanske ni kan ta en paus under dagen, ta ett djupt andetag och säga till er själva: “Jag får stöd. Jag är älskad.” Paus. Andas. Påminn er själva: “Jag får stöd. Jag är älskad.” 

Tänk på något som bekymrar er eller gör er upprörda. Var uppmärksamma på er kropp. Biter ni ihop käkarna? Drar magen ihop sig? Lägg märke till hur er kropp reagerar när ni tänker på något som bekymrar er. Gör det bara i några sekunder.

Släpp det nu. Pausa. Andas. Påminn er själva om att ni får stöd och är älskade. Andas in energin av stöd och kärlek, för det gör ni varje gång ni andas. Hur känns det nu? Gör det här några gånger till och lägg märke till förändringen ni känner i kropp och sinne.  

Det finns otaliga sätt att motverka de så kallade negativa känslorna – rädsla, ilska, frustration, avundsjuka etc. – men andning är det lättaste sättet att återställa er kropp och ert sinne. Så enkelt. Så tillgängligt. Så överkomligt! Ni kan börja med denna övning nu och använda den hela livet. Om ni tränar detta ofta kommer ni att märka en markant skillnad i kropp, sinne och vibration. Som ett resultat kommer ni också att märka en skillnad i vilka och vad ni drar till er i ert liv. 

 Er Jord är turbulent, kära ni, eftersom alla strävar efter att hitta sin sanning. Ni kan vara alldeles lugna. Pausa. Andas. Påminn er själva: “Jag får stöd. Jag är älskad.” 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

 

 
 
 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *