Änglarna via Ann Albers, 14 november

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

14 november 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

När ni närmar er julen, önskar vi er djup och varaktig frid. Frid, kära ni, finns alltid där för er. Det uppstår när ni kan acceptera livet som det är, kapitulera inför vad som finns framför er och inom er i detta ögonblick och vet att inom er finns kraften att ändra riktning i nästa ögonblick.

Hänge er till livet och vet att det finns en anledning till allt. Oavsett om ni tycker om det som finns framför er eller inte, vare sig ni skyndar eller slappnar av, oavsett om människor agerar som ni önskar eller inte, träna på att säga till er själva, ”Det finns perfektion i denna stund”. Kärlek kan hittas eller uttryckas i denna stund. Jag tackar för denna stund.” Sedan, kära ni, kommer era nästa ord eller handlingar att vara baserade på kärlek, tillit och ett erkännande om att ni är och alltid kommer att vara djupt och högt älskade.

Det är helt ok – och ofta det bästa – att ändra era omständigheter! Om ni inte är lyckliga, för all del, gör andra val. Försök att se livet lite annorlunda. Försök att tillåta era så kallade ”negativa känslor” och älska er själva genom dem tills de upplöses. Men känns alltid vid att det finns perfektion. Om någon prejar er i trafiken så finns det perfektion. Ni blir arga. Där finns perfektion. Ni inser att ni behöver mer sömn så att ni inte är så snara på att reagera. Det finns perfektion. Ni åker hem istället för att springa ärenden och ni har undvikit en olycka. Där finns perfektion. Det finns så många anledningar till allting som uppstår i era liv och som mänskliga varelser, i linjär tid kan ni inte på något sätt se alla anledningar, interaktioner och möjligheter som uppstår från varje litet val som var och en av er tar. Tänk er att ni ignorerade era känslor i det här fallet. Ni sprang era ärenden. Ni hamnade i en olycka. Det finns perfektion även i detta. Ni kommer att lära er. Ni kommer att lyssna till er själs viskningar nästa gång. Där finns perfektion.

Kära ni, frid kommer när ni kan erkänna perfektionen i stunden och ta de mest kärleksfulla besluten i nästa stund. På detta sätt slutar ni att stå emot livet, ni lär er, ni växer och ni fördjupar era färdigheter i att hitta och uttrycka kärlek. Genom att göra så, placerar ni er själva i en vibration där livet blir lättare, vänligare och mjukare.

Frid, kära ni. Den finns där redan för er, den väntar bara på att bli igenkänd.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...