Änglarna via Ann Albers, 14:e januari

Änglarna via Ann Albers, 14:e januari

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Ni är så väldigt älskade. Vi säger detta, gång på gång. De flesta av er hör oss. De flesta av er tror oss, i stunden. Om ni verkligen levde som om ni var älskade, skulle era liv förändras. Ni skulle leva i en evig sanning, i en kärlek som tränger igenom allt, och genomsyrar varje aspekt av ert liv.

Skaparen skickar er alltid, en stadig ström av kärlek. Det är upp till er att tro och ta emot, eller också tyvärr, att avstå.

Om ni levde som om ni var älskade, skulle ni stiga upp varje morgon och le! Ni skulle säga, ”Tack Gud, för att du ger mig ännu en värdefull dag i livet! Tack för soluppgången, fågelsången, ljudet av människor som vaknar. Jag är redo för en nytt stort äventyr idag! Jag vet att du skyddar mig, vägleder mig och värnar om mig, i varje andetag. Å, det känns underbart!”

Om ni levde som om ni var älskade, skulle ni lyssna till ert hjärta, i vetskap om att Skaparen och era änglar, stöder själva essensen i era önskningar, förhoppningar och drömmar. Ni skulle veta att om någon inte ville ge er sin glasstrut, då skulle Gud ge er en annan! Om ni desperat vill att någon ska älska er, men inte gör det, kan vi finna någon som gör det ännu mer!

Om ni levde som om ni var älskade, skulle ni lita på, att när livet inte blir som ni vill att det ska bli, skulle vi helt enkelt ge er något bättre!

Om ni levde som om ni var älskade, skulle ni leva i världen, men inte av den. Ni skulle aldrig behöva frukta tillståndet i världen, er ekonomi eller någon annans uppförande. Ni skulle veta att ni vårdas och skyddas, av en kraft mycket större än något av det. Kraften som lever och andas genom allt, och bryr sig om varje detalj i hela universum, inklusive ert hjärtas rörelser!

Om ni levde som om ni var älskade, och sedan någon kritiserar, fördömer, attackerar eller överger er, skulle ni hålla huvudet högt och säga, ”det är OK om du inte gillar mig! Jag är älskad bortom det du inte ens kan föreställa dig, och jag är ledsen att du inte känner på samma sätt!”

Kära Ni, försök att ta en enda dag i ert liv, och säg till er själva, om och om igen. ”Jag är omåttligt älskad. Jag är ovillkorligt älskad. Jag är omhändertagen i varje andetag” för det är ni verkligen.

Det är sanningen. Det är vår verklighet. Det är så vi älskar er, hur det Gudomliga älskar er, och till sist, vill vi gärna att ni älskar er själva!

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

– Änglarna

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...