Änglarna via Ann Albers

Meddelande från Änglarna

23 maj, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Hela universum är skapat för att fungera i en harmonisk dans av gudomlig synkronisering. Om ni lyssnar på era hjärtans vägledning så kommer ni att finna att ni lätt dras till dem som ni kan hjälpa eller lyfta upp, likväl som till de kära själar som kan hjälpa och upplyfta er.

Ni är aldrig ensamma och det existerar ingen tid då era behov ignoreras. Titta på hela skapelsen! Ekosystemen fungerar på ett känsligt och vackert sätt. Planeter kretsar precist runt stjärnor som kretsar i en elegant dans I galaxerna. Allting och varje varelse i det naturliga universum vägleds, tas om hand och vårdas i himlarna.

Men det mänskliga sinnet älskar att tänka på sig självt som fristående. Det är som en dator – en vacker, otrolig dator som ni begåvades med när ni inkarnerade in i detta jordeliv. Det är ett verktyg att använda, men det var aldrig avsett att ha befogenhet över era hjärtan.

Så när ni har ett behov eller en önskan, innan ni ens försöker att “räkna ut” hur ni ska hantera eller skapa det, stanna upp och sitt tysta. Andas och fokusera på vad det är ni vill skapa – kanske ett problem som blir löst, att övervinna en utmaning eller en dröm som ni skulle älska att få se manifesteras i era liv. Sätt er uppmärksamhet där först. Säg sedan en liten bön… “Kära Gud, Kära Änglar, jag älskar denna verklighet som jag önskar skapa. Jag skulle vilja ha er hjälp. Snälla, guida mig. Låt mig få veta nästa steg.” Sitt sedan och andas och se om någonting dyker upp i ert sinne. Det kan vara en snabb tanke, ord i era huvuden, en känsla eller bara vetskap. Om inget dyker upp i er medvetenhet, slappna av, det finns inget att göra just nu. Njut av dagen! Ge er oro till oss! Det Gudomliga kommer att låta er veta när det är dags att agera. Vi kommer att guida er och hjälpa er att förstå vilka energier ni behöver förändra inuti era hjärta och själ för att tillåta detta goda att flöda in i era liv.

Kära ni, ni är en integrerad del av skapelsen. Era behov spelar roll. Era önskningar föd ur Guds hjärta. Och denne samme skapare vill väldigt gärna hjälpa och assistera er med det liv som ni vägleds att leva. I väldigt mänsklig terminologi… Sluta stressa, börja fråga efter mer hjälp från himlarna och tro på att ni är älskade och vägledda bortom allt som ni rimligen skulle kunna föreställa er.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...