En som tjänar av James McConnell, 24 maj

En som tjänar

24 maj 2015

Kanal: James McConnell

 

Hälsningar till er återigen. Ja, det är ”En Som Tjänar” med den lustiga accenten som kommer till er. Inte så lustig dock för Mahendrin och Raj! Raj, välkommen tillbaka hit. Fint att du är tillbaka hos oss för att fortsätta denna process. Det finns de som har arbetat med dig som har guidat dig tillbaka till denna grupp. Och det är viktigt att du är tillbaka här, det kommer du att förstå mer och mer allteftersom. Som du många gånger har hört är det mycket på gång och mycket kommer att avslöjas inom kort.

Ni fortsätter att leva era dagliga liv och låter era processer utvecklas men ni fortsätter att följa flödet, eller hur? Ja! Följ alltid flödet och låt det bli som det blir. Eftersom, innan ni vet ordet av, kommer det att bli så mycket mer än i er vildaste fantasi och era vildaste drömmar kommer att bli avslöjade och realiserade.

Och vi kan tala om detta för er, som ”Väktaren” sade, chemtrails drar sig snabbt tillbaka nu för det som var del av det programmet går mot sitt slut nu. Jag säger inte att ni inte kommer att se någon här och där, men ni har varit uppmärksamma och tittat på skyarna och visst har ni sett mindre av dem, eller hur? Detta gäller inte bara här utan över hela världen, på många sätt. Dessa projekt går nu mot sitt slut då pengarna börjar sina. Och de som får betalt för detta går inte upp för ingenting. Och detta händer och går mot sitt slut därför att det är dags. Det är dags för de bakom allt detta att stiga fram och få sin medicin för det är vad som kommer att hända.

De går igenom en process nu där de håller fast in i det bittra slutet. Men de vet nu att tiden är kommen. De vet nu att detta är nära slutet. De har vetat detta under en lång tid. De har vetat att denna uppstigningsprocess skulle bli slutet för den syn på livet som de har. Det är början på ett nytt liv, en ny tid, en ny Gyllene Ålder. Det är också, som ”Adama” sade, att minnas den gamla Gyllene Åldern. Den i det förflutna som de flesta av er var del av på olika sätt. Ni har åter kommit tillsammans för att vara en betydande del av denna nya tid, denna nya begynnelse. Ni kommer att bli fria från all den stress ni känt och som en del fortsätter att känna. Vi förstår att när ni känner denna stress så ser ni på den i ett annat ljus, inte så mycket som stress men i tacksamhet för hur skulle ha varit men inte blev tack vare att ni redan fungerar på en högre vibrationsnivå. Detta gäller inte bara för de som fått del av den här berättelsen idag utan för alla er här och alla som befinner sig i resonans med dessa ord, detta gäller er alla. Eftersom ni alla är en del av detta stora program, denna stora process, och tiden är kommen för er att luta er tillbaka och beskåda fyrverkerierna. Det kommer att bli storslagna fyrverkerier!

Det kommer att bli en stor fest och ett stort firande. Bara ett litet tag till, då ni fortsätter att leva era liv, och det är mycket viktigt att ni fortsätter att leva era liv. Släpp inte greppet. Ni måste fortsätta i det tills det inte längre behövs! Och ni kommer att veta när den tiden kommer. Till dess, gör allt ni kan för att höja era vibrationer i varje ögonblick. Var i ögonblicket i varje NU ögonblick. Vet att när ni lever era liv i NUET blir det förflutna inte längre viktigt och framtiden kommer inte längre att stressa er. Vet att stress orsakar de fysiska abnormaliteterna som fortfarande pågår inom kroppen. Det är lindrandet av stress och att släppa och att följa flödet som får er kropp i en total enhet med sinne, kropp och ande.

De som fortsätter att använda de uttrycken från den medicinska vetenskapen som stort, på många sätt, förgiftar de fysiska kropparna. Gör allt ni kan för att gå ifrån denna medicinska vetenskap och rör er in i den naturliga hälsan och det naturliga livet. Det är vad ni måste arbeta mot. Hitta ett sätt bort från dessa olika gifter och ja, de förgiftar era kroppar. Vi säger inte att ni ska sluta helt. Vi säger inte att ni ska sluta abrupt. Släpp så mycket av det som ni kan. Vänj er av med dessa mediciner. Var så mycket som möjligt i naturen. Drick rent vatten. Om det inte är rent, rena det själva med er Lätta Mentala Kropp. Det är en sak ni kan använda den till, att rena vattnet. Det finns många saker ni kan göra för att rena kroppen och vi skulle också säga, om möjligt, att gå genom en reningsprocess. Det finns många sätt att göra detta och det finns många aspekter på det. Hitta en som fungerar för er. Om det är en total rening så gör det. Om det är en mindre rening, gör det. Gå mer och mer in för att rensa kroppen från alla de gifter som funnits i den. Tillåt vibrationerna i er kropp att rena den, känslorna, allt detta. Var i perfekt enhet med kropp, sinne och själ. Få ihop allt det! OK?

Översättning: Markku Pärssinen – www.st-germain.se

 

 

 

Du gillar kanske också...