Änglarna via Ann Albers, 22 maj 2021

Änglarna via Ann Albers

den 22 maj 2021

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Ni har ofta hört oss säga: ”Följ ert hjärta i ögonblicket” och vi hör ofta att ni säger till oss: ”Vad betyder det exakt?” Idag vill vi hjälpa till med att förtydliga detta för er.

Det är i hjärtat som energierna i ert mänskliga ”själv” möts och blandar sig med det Gudomligas energier. Vi talar inte om det fysiska hjärtat utan snarare om det energicenter som finns intill hjärtat, i mitten på ert bröst. Många har benämnt detta ert ”heliga hjärta”.

Det kommer ni att veta när detta energicenter står vidöppet och cirkulerar mellan frekvenserna hos det mänskliga och det Gudomliga, för ni känner er kärleksfulla och lyckliga. Ni kan känna denna kärlek som en känsla av mänsklig kärlek – broderskärlek, familjekärlek eller romantisk kärlek. Ni kan känna den som en känsla av Gudomlig kärlek, uppmärksamma ljuset och det goda inom någon annan. Ni kan känna detta som beundran, eller respekt. Ni kan känna förnöjsamhet eller tillfredsställelse. Ni kan känna iver eller entusiasm.

När detta center är öppet så mår ni bra och därför så känner ni Gud. Ni känner kärleken cirkulera inom er och från er. I detta tillstånd – utan en mängd tankar – dras ni naturligt i riktning mot det som är upplyftande, inspirerande, sunt och glädjefyllt för er själv. Ni ”lyssnar” till er vägledning utan att ens behöva tänka på det. ”Borden” betyder mindre än ”längtan” när ni är förälskad. När ni redan mår bra, är det lätt att flöda till det som känns bra. Ni vill naturligt tänka på eller göra saker som inspirerar positiva känslor. Ert kärleksfulla, heliga hjärta och er personlighet står i linje och fungerar i harmoni. Att följa hjärtat när ni är lyckliga, är lika lätt som att göra vad som naturligt känns bra.

Men när ni känner er upprörda eller ledsna, kan det vara en aning förvirrande när vi säger ”lyssna till hjärtat.” I ett ögonblick av ilska kan ni känna det som om ni dumpade er smärta på någon annan i ett ilsket utfall. Det här är verkligen inte den mest kärleksfulla handlingen ni kan uppvisa. Det är inte särskilt moget eller utvecklat. Vi rekommenderar det inte. Vi rekommenderar att ni dumpar smärtan privat, i en dagbok, eller genom att ropa och rasa till era änglar som tar smärtan och sänder er enbart kärlek, för vi lever ständigt i en cirkulation av kärlek. Hursomhelst, anta att ni dumpar er ilska på någon annan för att det är det mest kärleksfulla som ni i den stunden kan komma på. Till och med i det fallet får ni lära er, växa och expandera. Ni kan skada en relation som inte går att reparera. Ni kan höra er själv och inse att detta inte är den ni verkligen är. Ni kanske inte får det resultat som ni önskar, men ni kommer att skapa rörelse och rörelsen till en större kärlek är oundviklig, oberoende av hur graciöst eller tafatt den äger rum.

I detta fall ”lyssnade ni inte riktigt till hjärtat.” Ni reagerade bara, så gott ni kunde. Vi dömer er inte och vi uppmanar er att inte döma er själva. Vi vet att ni alla, hela tiden – till och med när ni inte är medvetna om det – strävar efter ljus. Ni alla gör ert bästa. Ni växer och lär er handla mer hjärtcentrerat. Ni lär er att tänka tankar som känns bättre och handla på ett sätt som känns mer kärleksfullt. Vi försöker alltid att varsamt vägleda er till att lyssna till den mer kärleksfulla vägledningen, ni kommer att må bra när ni tar er tiden att känna ert eget heliga hjärta.

Låt oss igen se på det här exemplet. Anta att du är arg, så som många dessa dagar är. Du håller inte med en regel. Någon hindrade dig i trafiken. Någon dömde dig, sade eller gjorde något som du inte gillar. Någon kanske behandlade dig illa. Du kan ha en berättigad ilska. Andra kanske håller med dig. Hursomhelst så känns ilska – fastän den ofta tillfälligt känns kraftig efter en stund av att man har känt sig maktlös – inte väldigt bra särskilt länge. Ditt hjärta vill mer för dig. Ditt hjärta vill att du ska må bra. Ditt kärleksfulla heliga hjärta vill att du ska känna Gud.

Så, hur ska ni lyssna till hjärtat när allt i er betingade hjärna skriker att ni ska lämna ifrån er er makt för att vara nöjd med den sak eller situation som gjorde er arg? Ni kan inte ögonblickligen ändra på lagarna. Ni kan inte förändra varandra. Ni kan inte ändra på sättet på vilket folk kör i trafiken just nu, och ni kan inte kontrollera ifall ert ex vill fortsätta vara en plåga eller inte … men ni kan lyssna till ert hjärta och ert heliga hjärta kommer alltid att vägleda er till en mer kärleksfull och kraftfull verklighet.

Tänk på hur en vänlig och kärleksfull förälder tröstar och guidar ett ilsket barn. Man ger barnet utrymme i en timeout, om det behövs. Ert heliga hjärta kan vägleda er att ta lite utrymme från problemet – för att stänga av nyheterna, gå därifrån, förbli tyst, eller distrahera er själv med tankar och handlingar som känns bättre. Föräldern kan lugna barnet. Ert hjärta kanske erbjuder er idéer hur ni på ett sunt sätt ska kunna ge er själv tröst. Föräldern kan ge barnet ett annat perspektiv på situationen. Ert heliga hjärta kan hjälpa till med att få er att se situationen med större medkänsla för er själv och andra. Föräldern kanske bara tar upp barnet och kramar och håller det tills det inte längre känner rädsla eller ilska. Ditt heliga hjärta kan vägleda dig till något eller någon som känns som kärlek för dig och andra. Föräldern kan sedan föreslå andra sätt att hantera situationen i framtiden. Efter att du har blivit tröstad, ger ditt heliga hjärta dig bemäktigande idéer för att hjälpa dig att i framtiden handla på ett snällare sätt för dig själv.

Till att börja med så kanske det inte låter så lockande med tanken på att ”lyssna till hjärtat”. Du kanske känner att du vill ha hämnd, i bemärkelsen av att du vill att personen ska förstå precis hur mycket de sårar dig! Du kan känna dig rädd, eller fylld av hat. Du kanske verkligen vill att den andra personen eller situationen ska förändras … men vill du verkligen det? Vill du verkligen spela Gud? Vill du verkligen spendera ditt liv med att tvinga dig till att försöka förändra andra som inte vill ändra på sig? Vill du verkligen med din uppmärksamhet fylla på bränsle i den emotionella bensintanken av människor som sårar? Vill du verkligen dunka huvudet i väggen genom att slåss med andra som slåss tillbaka?

Kära ni, skulle ni inte hellre vilja må fantastiskt?

Ert heliga hjärta vägleder er till de här bättre känslorna. Gör ett besök i ert heliga hjärta och bara ställ frågan: ”Vad önskar mitt kärleksfulla hjärta?” Lyssna. Ni kanske hör något enkelt. ”Du vill ha frid” ”Hur rekommenderar mitt kärleksfulla hjärta att jag får känna frid?” Kanske ni längtar efter en tupplur, eller vacker musik, eller bara att gå iväg från ett problem. Lyssna till er vägledning, kära ni. Lyssna till ert kärleksfulla hjärta. Det försvagar er aldrig. Det vägleder er tillbaka till er Guda-givna kraft att vara lyckliga och att tona in er till en vibration i vilken nåd, godhet, lösningar och fler kärleksfulla situationer är allt som ni drar till er.

Så huruvida ni flyger högt och lyckligt, är förlorade i upprördhet, eller i djup desperation, öva på att ofta fråga er själva: ”Vad vill mitt kärleksfulla hjärta här och nu?” Lyssna till det. Guds röst är ofta en stilla, liten vibrations-viskning i hjärtat, som ständigt vägleder er till den mest kärleksfulla, vänliga och nåd-fyllda stigen till allt som ni längtar efter.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...