Änglarna via Ann Albers, 21 maj 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 21 maj 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Ni älskar dem som är sanna mot sig själva och älskar sin själ. Ni avgudar era valpar, katter och oskyldiga barn som kommer springande för att visa er sina senaste konster. Ni älskar era autentiska influenser som är ärliga och talar från hjärtat. Ni älskar människor som älskar att dela med sig, och som älskar sina egna skämt även om ni inte gör det.
Dessa relationer ger er stor glädje, oavsett om de varar under en livstid eller bara några sekunder i kön till kassan. Dessa händelser känns djupa och underbara även utan en uppenbar anledning, och det är i dem ni möter kärlek, delar med er av kärlek och upplever kärlek.
Livsälskare är fascinerande människor. De attraherar lätt andra, oavsett om de är klassiskt vackra eller inte. Ni blir fascinerade av deras idéer, vilket ni håller med eller inte. De kan vara tysta eller djärva, unga eller gamla, välkända eller okända. Vid första anblicken är det ibland underligt att ni attraheras så mycket av dessa individer, eftersom de inte är er typ.
Er ”typ”, mina kära, är vanligtvis en person som matchar en lång lista av egenskaper, karaktärer och fysiskt utseende, som ni finner attraktiva. Det är inget fel med att tycka om en viss ”typ.” Däremot kommer ni att känna samröre när ni öppnar ert hjärta och era sinnen och tillåter er själva att njuta av individer som inte är er typiska ”typ”, utan är helt i resonans med er kärleksfulla vibration.
Till exempel kanske ni inte gillar att meka med lastbilar, men träffar några som verkligen tycker om att göra det. De här individerna brinner för ämnet. Man kan säga att de är lyckliga och älskar livet. De vill dela med sig av sin kärlek till lastbilar, så de förklarar tålmodigt och vänligt hur de fixar sina lastbilar. Ni känner deras kärlek till lastbilar och livet, och njuter av kärlekens vibration i deras närvaro. Ni kanske fortfarande inte bryr er om lastbilar, men ni blir fascinerade av deras kärlek och passion för det de älskar.
Jämför detta med andra personer som använder samma ord och förklarar samma ämne, men som kommer från en annan vibration. De kan komma från en vibration som har ett behov av att bli erkända som hjälpsamma eller intelligenta. De kanske kommer från en vibration av osäkerhet eller en intellektuell vibration. Även om personerna säger samma saker och delar med sig av samma information, kanske ni blir uttråkade, ointresserade och känner inte alls samma samhörighet som med de tidigare personerna. Även om ämnet är detsamma är deras vibration helt olika.
De första personerna är entusiastiska, energiska, kärleksfulla, generösa och vänliga. De andra är behövande, uttråkade eller försöker imponera. Även om de delar samma information är den första en givande vibration, medan den andra vibrationsmässigt försöker ”få” något, vare sig det är er uppmärksamhet, godkännande, bekräftelse eller applåder.
Ni känner av dessa interaktioner hela tiden, kära ni. Det är kanske därför ni inte klickar med en person, även om allt ser bra ut på pappret. Det är kanske därför ni attraheras av någon som vanligtvis inte skulle vara ”er typ.” Se på några av de människor ni beundrar. En del av dem är er ”typ”, andra inte. I alla fall är de en vibrationell match.
Ni kan, om ni vill, fokusera på hatarna, anpassa er till hatarna, hata hatarna och attrahera hatarna. Ni kan fokusera på ett själviskt ex, så besatta att ni fortsätter att dras till själviska människor. Ni kan fokusera på den där hemska chefen tillräckligt länge för att attrahera nästa hemska chef.
Det är mycket bättre att fokusera på människor ni lätt kan älska, och vad ni kan älska hos andra. Det är mycket bättre att fokusera på saker i livet ni älskar naturligt, och saker hos er själva som ni kan älska. Ni kan välja från den STORA buffén i livet, och välja de saker ni älskar att fokusera på.
Genom att göra det blir ni livsälskare. I en kärleksfull vibration kommer ni naturligt att också attrahera andra kärleksfulla människor. Ju mer ni hittar saker att älska i livet, desto mer kommer ni att tillåta livet att älska er tillbaka. Det här är ett mycket bättre och enklare sätt att attrahera allt ni söker – relationer, hälsa, pengar och glädje. Livet älskar er. Hitta saker att älska med det, och ni kommer att vara inställda på att älska på en myriad av magiska, till synes mirakulösa sätt. Hitta saker att älska och fler saker kommer att dyka upp.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *