Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 maj, 2023

Sanningar som ska avslöjas i resten av 2023 ∞

9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda er alla denna lägesrapport. Vi vet att många av er är sökare, och ni har varit sökare under mycket lång tid. Vi vill att du ska veta att detta är en tid då mer av sanningen kommer att avslöjas, och genom uppenbarelsen av så många olika sanningar kommer du att få en djupare och tydligare förståelse för vem och vad du verkligen är. De av er som är en del av The Awakened Collective vet att ni är så mycket mer än era fysiska kroppar. Du vet att du är så mycket mer än denna enda mänskliga livstid, så mycket mer än ditt sinne och dina tankar.

De flesta individer förstår inte att de också är en del av en större familj. Du är en del av en galaktisk familj och ett galaktiskt samhälle, och fler bevis på det kommer att hittas när du fortsätter att leva och utvecklas under detta år 2023. Ju mer som avslöjas, desto mer som avslöjas, desto mer som folk kommer att börja säga ifrån och säga: ’Ja, jag var medveten om detta. Jag vet om dessa sanningar.’ Och när du som samhälle kan ändra ditt självbegrepp, kan du se medvetandets blomning som skulle inträffa väldigt naturligt efter att fler sanningar avslöjats. Mänskligheten har en lång och historia av att interagera med utomjordingar, och faktiskt skulle du inte ens vara där i den form du är utan hjälp av e.t.s.

Det finns en felande länk även i darwinistisk teori, och den felande länken är e.t. intervention. Nu har ni redan avslöjat benen av jättar där på jorden, och det har fått väldigt lite uppmärksamhet, väldigt lite fanfar. Men ju mer som avslöjas, ju mer som avslöjas, desto mer obestridlig blir sanningen om din historia. Och när ni vaknar till den där vetskapen om vilka ni verkligen är som galaktiska varelser, blir det lättare för er alla att acceptera den viktigaste sanningen av alla, som är att ni är Källenergivarelser. När ni går bortom idén om er själva som låga människor som bara har en unik jordisk livstid, blir det då möjligt för sinnet att expandera till att veta att vi alla är Ett, och att den vi alla är är Källan.

Du har under de senaste månaderna visat en beredskap för att fler av dessa fynd ska inträffa, och så kommer de att göra det. Och när de gör det kommer du att få exponentiell tillväxt. Du kommer att se fler bevis på de massuppvaknanden som vi har talat om, och du kommer att vara mer förberedd på fullständiga och öppna e.t. kontakt där på jorden med alla människor i alla länder, över hela planeten. Du har naturligtvis haft kontakt tidigare i forntida civilisationer, och det finns fortsatt kontakt för de som varit redo att ta emot det, men det har varit mer personligt, och det vi pratar om är mer globalt, eftersom du behöver de förändringarna att inträffa i människans medvetande innan du kan se dem i den fysiska sfären av planeten Jorden.

Och det är dit du är på väg, det du har visat att du är redo för, och det som ska uppenbaras för dig kommer inte att vara så omvälvande för de av er som är en del av The Awakened Collective, men ni kommer att börja se mer människor runt omkring dig visar att de accepterar dessa sanningar, och det kommer att hjälpa er alla att känna er mer tillfredsställda medan ni går igenom nästa fas av er utveckling av medvetande.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *