Änglarna via Ann Albers, 26 september

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

26 september 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Visa er själva för livet, kära ni. Tillåt folk att se vilka ni verkligen är. Så många tillbringar så mycket tid med att försöka att passa in, behaga andra och leva upp till en så jättestor variation av förväntningar att det är lätt att förlora sig själv. Det är lätt att koppla ifrån era egna hjärtan när sinnet försöker att forma er. Det är lätt att försöka att ”förtjäna” kärlek istället för att helt enkelt vara er själva och tillåta dem som älskar er att träda fram. Kära ni, om ni kunde vara bekväma med att vara ert autentiska jag, skulle ni ta emot så mycket mer hjälp från livet och era änglar. Ni skulle ta emot ekot av kärleken som ni ger er själva från världen. Om ni är bekväma med er själva, kommer ni att dra till er andra som också är det.

Det autentiska jaget är inte något som ni kan ”räkna ut” och sedan sträva efter att ”bli”. Det autentiska jaget är den ni verkligen känner för att vara i varje ögonblick. I vissa stunder är det autentiska jaget argt. Ibland är ni sprängfyllda med kärlek! Det finns sannerligen alltid ett djupare, mer kärleksfullt jag som försöker att träda fram, men snarare än att försöka vara det ni ännu inte är…försök bara att vara, i varje stund, den och det ni är…precis här och nu.

Vad händer om ni inte är ert mest älskande jag? Då kära ni, skulle vi säga, älska er själva ändå. Tillåt er själva era känslor. Om ni behöver någon att prata med, tala med era änglar. Vi må vara osynliga, men vi hör er och vi älskar er oavsett vad som pågår inom er. Ni kan alltid gråta mot våra axlar, vädra ut era frustrationer till oss, och tillåta oss att bara nära er och sända er kärlek. Om ni kunde välja att älska er själva på detta sätt, skulle ni passera genom ”negativa” känslor så mycket snabbare. Ni skulle kunna undvika att skicka dem vidare, ta ut dem på andra och i stället skulle ni märka att ni är mer energifyllda, mer älskade och mer älskande.

Om ni vårdar vanan att komma till era änglar, precis så som ni är, utan förevändningar, kommer ni att ta emot mer kärlek och hjälp än ni någonsin kan föreställa er. Vi ser vilka ni verkligen är. Vi älskar er. Kan ni älska er själva oavsett vad som händer? Försök, kära ni…det kommer att föra er närmare himlen.

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...