Änglarna via Ann Albers, 21 oktober, 2017

Änglarna

via Ann Albers

21 oktober, 2017

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket!

Det är mycket viktigt att ni vid den här tiden på Jorden inte flyr ifrån era känslor, utan att ni snarare dagligen tar några sekunder för att tona in er på era egna hjärtan och ser vad ni finner inombords.

Vad är det som du önskar med livet? Vad älskar du i ditt liv? Vad skulle du ändra på ifall du kunde det? Svaren på dessa frågor kommer att hjälpa dig att förstå varför ditt liv fungerar eller inte.

Till den grad som du kan acceptera dina känslor och önskningar, så rör du dig i riktningen av att få dem. Till den grad som du motsätter dig dina egna känslor, så förekommer smärta, ilska, oro, sorgsenhet och depression. Ifall du säger att du vill ha något i ditt liv men sedan börjar tvivla, eller undviker att göra det som du känner dig inspirerad och vägledd att göra, så motsätter du dig livets flöde – ett flöde som du, du själv, sätter i rörelse.

Överväg denna metafor. Föreställ dig att det finns ett oändligt antal floder. Varje flod bär dig till en annorlunda framtid. Du bestämmer vilken framtid du vill ha. Du är så upprymd! Du får en stadig flotte. Du sjösätter den i den flod som du har valt och hoppar ner på flotten. Ett tag släpper du taget om kontrollen. Allt du behöver göra är att lyssna till din vägledning. När floden når ett lugnt ställe kommer du att guidas till att antingen börja paddla eller slappna av. När det dyker upp en förgrening i floden, så kommer du intuitivt att veta vilken väg som är den snällare att välja.

Om du väljer att fokusera på en annorlunda framtid, så viker du av till en annan flod. Om du slappnar av och njuter av färden kommer du att bli buren längs den enklaste, vackraste rutten fram till din destination.

Men tänk dig att du hoppar på den där flotten och börjar tvivla. ”Vänta lite! Hur vet jag att den här kommer att bära mig till mina drömmar? Jag är inte i kontroll! Jag borde gå av! Vad ska jag göra? Du börjar ursinnigt paddla uppströms. Du försöker fatta tag i buskarna längs flodkanterna. Din oro hindrar dig från att höra din vägledning och du väljer de mer utmanande förgreningarna i floden. Ifall du stannar kvar i denna flod, så kommer du fortfarande att nå ditt mål, men resan blir mycket mer utmanande.

Kära ni alla, ni behöver inte be Gud om hjälp. Gud vill redan hjälpa dig. Du behöver inte göra som ett barn som bönfaller sin förälder om att få fördelar. I stället ska du inom din kraft be, i egenskap av en skapare, som har skapats som en avbild och i likhet med Gud – inte till kroppen utan till din kapacitet att älska och att skapa.

I stället för att be: ”Snälla Gud, ge mig kärlek. Vänligen fyll upp mitt bankkonto”, be kraftfullt: ”Käre Gud, jag står i färd med att skapa en otroligt kärleksfull och överflödande upplevelse av livet. Vägled mig. Hjälp mig upprätthålla min energi i ett tillstånd som överensstämmer med mina önskningar.”

Detta är en kraftfull bön. När dina tankar, känslor och din energi överensstämmer med dina önskningar, så blir ditt liv en glädjefylld resa på väg till dina drömmar.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna.

 
The Angels via Ann Albers, October 21st, 2017 – Sananda

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

You may also like...