Änglarna via Ann Albers, 23 februari 2019

Änglarna, 23 februari 2019

Via Ann Albers

Idag vill vi tala med er om ”gudomlig timing.” Det är en intressant fras, för i vår verklighet finns inget rum eller tid. I vår verklighet sker allt samtidigt. Vi ser att ni färdas genom denna matris av oändliga möjligheter och upplever specifika platser, situationer och tider, för att ni helt enkelt riktar in er på dem.

Föreställ er att det finns ett oändligt antal TV-program som sänds samtidigt. Föreställ er sedan att ni har tillgång till var och en av dem. Ni skulle helt enkelt ta er fjärrkontroll och rikta den mot er TV efter att ha valt önskat program. Voila! Programmet visas.

På samma sätt (och ni har hört oss använda denna analogi förut) håller ni den ”fjärrkontroll” som väljer era livserfarenheter. Det är med ert energifält – era tankar och känslor, både medvetna och undermedvetna – som ni riktar in er på möjligheter som kommer att bli ”verkliga” i era liv.

Så vad är då ”gudomlig timing” om det inte finns något verkligt rum eller tid?

Vi skulle beskriva det så här: Gudomlig timing inträffar när ni är i en perfekt vibrations motsvarighet till kärnan i ert önskade resultat.

”Gudomlig timing” handlar mer om ett sammanflöde av vibrationer, snarare än en specifik tidsperiod.

Om ni till exempel frågar oss. ”När kommer jag att ha en underbar semester med min familj?” skulle vi titta framåt och se när ni är redo att ta emot ett överflöd av pengar till er semester, när ni har tid över, när ni är redo att ha tillit med absolut övertygelse, att alla inblandade parter kommer att delta i er dröm och när deras scheman också kommer att stämma överens med tiden för semestern.

Det är här det blir knepigt i den mänskliga hjärnan. ”Vad händer om min man oroar sig för pengar och hävdar att vi aldrig kan åka på semester?” frågar ni oss. Vad är Gudomlig timing då? Hur lång tid kommer det att ta för honom eller henne att komma överens med mig? Plötsligt känner ni er utlämnade åt någon annan …

I så fall vill vi uppmana er att fokusera på känslan av att ha en underbar och kärleksfull semester med er familj. Vi skulle be er att fokusera på att älska er familj just nu, och skapa en känsla inom er av en kärleksfull och underbar semester med er familj.

Tänk på det på det här sättet … om ni skulle tjata på er hustru/make, diskutera med honom eller henne, tigga, vädja etc. skulle ni finna alla dörrar till er dröm stängda. Den typen av beteende säger: ”Jag tror inte du är i samklang med mig! Jag måste tvinga eller övertyga dig.” Ingen vill känna en sådan press. De kommer att göra motstånd. Ni skapar en självuppfyllande profetia som säger: ”Du är min motståndare i den här drömmen! Din energi är allt annat än positiv till detta samarbete.”

Anta att ni säger: ”Jag tror att jag kan skapa denna resa! Jag vet att den kommer att bli av!” men sedan följande vecka säga: ”Varför fungerar det inte?” Ert tvivel motsäger sig det faktum att er energi ännu inte är 100% fokuserat på tillit. Ni kan inte påverka andra som är inblandade i er dröm, om ni förblir osäkra.

Anta istället att ni förblir kärleksfulla, snälla, förstående och fokuserade. För er är semestern redan en verklighet. Ni säger till er hustru/make: ”Jag vet att vi kommer att resa på semester en dag. Jag vet inte hur, men jag älskar dig så mycket och jag kan inte bärga mig förrän vi delar den glädjen.” Det är en helt annan energi, kära vänner. Din hustru/make kanske gruffar och säger: ”Tja, jag vet inte heller hur.” I er kärleksfulla förväntan och övertygelse är er önskan smittsam. I den vibrationen måste er dröm bli sann.

I den vibrationen, där det inte finns någon press över huvud taget, kanske er hustru/make börjar tänka: ”Hur kan vi få det att hända? Det låter så roligt.” Ni kanske vinner en resa, eller så kanske ni får en. Och om er hustru/make kanske inte vill följa med av någon anledning, så kanske en annan familj erbjuder er att följa med dem, och plötsligt vill er hustru/make inte bli lämnad utanför.

Gudomlig timing handlar inte om att vänta på att Gud ska räkna ut när det är bäst för er att uppfylla er dröm. Det handlar helt enkelt om att det Gudomliga Sinnet – Källan – ska se till att Universum fungerar på sådant sätt att när ni och allt ni önskar involvera, är i perfekt vibration med er dröm – då är det en perfekt tid för er att få det.

Ibland, mina kära, har ni ännu inte ”vuxit in” i era drömmars vibration. Ibland vet ni inte om ni är värdiga, men så snart ni gör det kommer det att uppfyllas.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

Du gillar kanske också...