Änglarna via Ann Albers, 20 juni

Meddelande från Änglarna

20 juni, 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Ju djupare ni överlämnar er i tron och tror på Guds nåd, desto mer magiska kommer era liv att bli. Ni behöver inte lösa en endaste utmaning själva eller räkna ut hur ni ska få en endaste dröm att bli sann utan hjälp. Vi, era änglar finns här för er som sändebud av Guds kärlek och det Gudomliga självt lever och andas inom er, och vägleder er alltid genom viskningarna i era hjärtan.

Ändå har mänskliga varelser en tendens att inte tro på Gud, för lite subtilt kan ni tro att “Gud” eller det “Gudomliga” är en person utanför er själva. Människor har gjort er besvikna och därför är ni rädda att det Gudomliga kan komma att göra er besvikna. Det är allt för mänskligt att försöka att fortsätta ha kontroll över hur livet måste se ut. Det är ett behagligt överlämnande att lyssna på ert hjärtas vägledning i stunden och njuta av era liv, samtidigt som ni på ett milt sätt bärs framåt. Kära ni, Gud bryr sig om er. Gudomlig kärlek lever inom er. Det finns ingen separation. Ni är del av någonting så mycket större än era individuella personligheter. Ni är del av En, gränslös, oändlig, konstant Kärlek.

Så när ni har en utmaning, be. Kära Gud, Kära Gudomliga Källa, Kära Änglar, jag tackar för den perfekta lösningen på denna utmaning. Detta skulle vara min önskan, men om ni har någonting bättre så överlämnar jag mig till det. När ni har en dröm, be på liknande sätt. Kära Gud, Kära Gudomliga Källa, Kära Änglar, jag tackar för att ni kommer med denna dröm till mig i precis rätt tid och på det perfekta sättet och om ni har något bättre I åtanke så tar jag tacksamt emot det.

Ni är aldrig ensamma. Ni står aldrig utan kärlek och hjälp. Kära ni, försök inte att leva era liv själva för detta är som en cell som försöker att leva utan att förstå sin funktion i en stor, vacker kropp och att denna cells välmående och glädje bidrar till välmåendet och glädjen i helheten. Ni spelar roll. Era problem spelar roll. Era drömmar spelar roll. Tro och ni kommer att ta emot.

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...