Änglarna via Ann Albers, 23 juli

Änglarna via Ann Albers, 23 juli

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Varenda stund av ert liv är rik på möjligheter. I varje andetag får ni välja hur ni reagerar på livet, vad ni tänker, och vad ni gör i nästa stund. Möjligheterna är oändliga! Chanserna till kärlek och vänlighet är bortom er föreställningsförmåga! Om ni kunde se verkligheten som vi gör, skulle ni aldrig känna er fångade i era livssituationer. Från vårt perspektiv i himlen, kan vi se varenda val ni gör, i varje stund, med varje andetag, ge er en helt annan framtid.

Säg, till exempel, att ni känner er fångade på ett jobb ni inte tycker om. Ni måste betala räkningarna för att försörja er familj. Ni har inte tid att utbilda er. Ni har försökt att hitta ett nytt jobb och ni vet inte vart ni ska vända er. Från ett mänskligt perspektiv ser det ut som om ni inte har några andra val. Men, ni har val, kära vänner!

Ni kan förändra er vibration till och med när ni inte kan förändra er situation! 

Click to Tweet!

Ni kan gå till arbetet varje dag och säga till er själva, ”Jag hatar det här jobbet! Jag står inte ut med dessa människor. Mitt liv är hemskt”. I denna mycket sorgliga verklighet kommer ert sinne att fortsätta att titta efter allt som är hemskt med jobbet. Ni kommer att fortsätta att attrahera hemska situationer, ovänliga människor, och ni går in i en spiral av negativitet, mycket lik en tornado, som drar til sig alla sorters oönskade situationer till ert liv.

Alternativt kan ni säga till er själva, ”Jag vill ha ett bättre jobb, men jag är tacksam för min lön. Jag är tacksam för att detta jobb låter mig få värme och luftkonditionering, eller mat på bordet. Det är inte de trevligaste människorna här, men åtminstone är det inte krig. Jag är åtminstone säker. Jag vill ha så mycket mer i mitt liv. Jag kommer att fokusera på att skapa mer. Men nu är jag tacksam för vad jag har.”

I denna verklighet, kära ni, slösar ni inte ett uns av er värdefulla livsenergi i spiralen av utmattande negativitet. Ni tillåter era känslor av att vilja ha mer, och ändå söker ni efter saker i er nuvarande situation som ni kan välsigna.

Ni börjar drömma om ert idealjobb. Ni höjer er vibration och plötsligt, spelar ni inte längre med mänskliga regler. Ni lever ”i världen men inte av den”. Plötsligt öppnar ni ert hjärta, sinne, kropp och själ för mirakel. Plötsligt ringer en vän helt oväntat och rekommenderar att ni kollar upp en jobbmöjlighet. Kanske blir ni förflyttad, befordras eller får en bonus. Det är så många möjligheter som öppnas upp för er när ni söker efter att se kärlek och föra in kärlek i alla situationer… även när ni skapar mer.

Kära ni, ni är inte fångade… någonsin. Även om ni inte kan förändra er situation, kan ni förändra er vibration… och i denna verklighet låter ni Gudomlig nåd och mirakel flöda in i era liv.

Gud välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

-Änglarna

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...