Änglarna via Ann Albers, 11 december 2021

Änglarna
Via Ann Albers, 11 december 2021
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Blinka lilla stjärna där … Det är så vi ser er, kära ni – var och en med ett underbart hjärta, ett vackert ljus och en fantastisk förmåga att vara ett ljus i mörkret. Ni har förmågan att dela med er av vänlighet när andra är otåliga. Ni har förmågan att erbjuda ett varmt leende till en främling. Ni har förmågan att lyssna på någon som är upprörd, med medkänsla och icke-dömande. Ni har förmågan att be om frid i hjärtat hos dem som vill ha krig.
Ert ljus är den värdefullaste resurs ni har. Det Ljus som ni är ser er som en mycket värdefull gåva i den stora Enheten. Ni kan ta med er detta Ljus i vilken situation som helst, även den minsta situation, och på så sätt blir ni ett öppet fönster så att Guds kärlek kan flöda in i världen.
Med en enkel vänlighet visar ni Guds hjärta för någon som behöver tro på något gott. Med kärleksfulla ord låter ni Gudomlig kärlek flöda genom er. Med en enkel bön låter ni det Gudomliga nå någon genom er mänskliga närvaro, som annars kanske inte är öppen för direktkontakt. Med varje enkel vänlig och kärleksfull handling, blir ni Guds händer, ögon, mun och hjärta i denna värld.
Ni kan stråla ert ljus genom att plocka upp lite skräp och slänga det i papperskorgen. Ni kan kärleksfullt möblera ert hem. Ni kan välsigna någon som ni normalt förbannar och be att de förbättras. Ni kan lägga ut mat till fåglarna, eller donera till en välgörenhet som ni tror på. Oavsett om era gärningar är stora eller små, blir ni en öppen kanal för den kärlek som skapar världar för att uppenbara sig i er värld …
… och varje gång ni tillåter den här kärleken att flöda genom er och in i världen, är det som om den mest perfekta ton ljuder – en ton som kommer att ljuda i alla människors hjärtan, en ton som hyllas. Det kanske blir er vänliga och kärleksfulla handling som vibrerar utåt för att beröra hjärtat hos någon som är på väg att ge upp.
Er kärlek och vänlighet välsignar andra, men de välsignar er först. En ren handling eller tanke eller kärleksgärning, öppnar ert hjärta, får er kropp att slappna av, förändrar er kemi och hjälper er att känna er som den bästa versionen av er själva. När ni beundrar trädet utanför ert fönster, välsignar ni er själva. När ni dukar ert bord med kärlek och förväntan över att dela er måltid med nära och kära eller helt enkelt äta ett mål mat själv, välsignar ni er själva. När ni låter en person som har bråttom att gå före er i kön, välsignar ni er själva. När ni hedrar ert eget hjärta och tar hand om era egna behov, välsignar ni er själva.
Kärlek behöver inte se ut på ett visst sätt. Ni kommer att veta det när ni känner den, för det känns helt enkelt bra. Ni klappar katten eller hunden och beundrar dem, och det känns bra. Ni tar hand om er kropp och lyssnar på ert eget hjärta, och ni mår bra. Ni signerar ett kort med en hälsning som ni verkligen menar och tänker på mottagaren med kärlek, och det känns bra.
Handlingar skapar inte kärlek, utan det är äktheten bakom som gör det. Om ni ger med hjärtat då är det kärlek, men om ni ger av plikt är det inte det. Om ni ger komplimanger till någon för att ni uppriktigt beundrar dem, då är det kärlek. Om ni gör det för att få något tillbaka, då är det inte kärlek. Om ni matar fåglarna eller de fattiga därför att ni tycker om att dela med er, då är det kärlek. Om ni gör det för att ingen annan gör det, då är det inte kärlek till er själva eller dem.
Kära ni, verklig kärlek kommer inifrån, och om att dela med sig av kärlek till andra inte kommer naturligt, är det dags att ta hand om ert eget ljus och kärleksfullt ta hand om er själva lite mer. Fyll på er källa, så att säga. Ge till er själva först. Vila mer! Betala era egna räkningar och lägg undan pengar till ert eget sparande, innan ni delar med er. När ni känner att det är svårt att älska andra, att ni ”kör på tomgång”, då är det dags att börja älska er själva. Det finns trots allt ingen större skillnad på att älska andra kontra sig själv. I verkligheten låter ni helt enkelt Gudomlig kärlek flöda in i det fält som ni alla existerar i, er värld. Kärlek är kärlek, mina vänner, oavsett vem den flödar till. Börja med er själva! Den där blinkande stjärnan kan bara lysa på himlen, eftersom den står i förbindelse med ljuset inom sig.
Ni är de blinkande stjärnorna på er jord, mina kära. Ta hand om ert eget ljus. Älska er själva först genom att ta hand om er eget välmående, era egna känslor, era egna finanser, era egna hem och era egna liv. Sedan kommer ni utifrån det att stråla kärlekens ljus på andra människor och saker, och tillåta er själva att vara en kanal för det ljus som en gång i tiden kom i en krubba och brann i en lampa – det ljus som finns i varje människas hjärta och väntar på att födas, att lysa i den här världen.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...