Änglarna via Ann Albers 20 februari 2021

 

Änglarna via Ann Albers 20 februari 2021

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

Ni har ett ordstäv på jorden att “tålamod är en dygd.” Ni förstår intuitivt att oavsett hur svårt livet kan vara, kommer ni att klara det lättare med lite tålamod, för tålamod är en villighet att överlämna dig in till ögonblicket, att omfamna gåvorna och möjligheterna i det och att hitta kärleken var du än är, här och nu.

Vi förstår absolut att många av er vill ha mycket mer och mycket bättre än det nuvarande ögonblicket verkar erbjuda, och vi ber er inte att fastna i det. Om du är kall vill du ha värme. Om du är fattig vill du ha överflöd. Om du är ensam vill du ha sällskap.

Det är normalt, naturligt och livets natur att expandera. Det är din önskan om mer som orsakar just den expansionen.

Häri ligger dock en av de mest subtila och ändå kraftfulla sanningarna du kan anamma när du skapar mer. Du har hört det. Vi har sagt det, och ändå lyckas så få att ta vara på kraften i denna sanning:

  • Din enda kraft för förändring ligger i nuet.
  • Din förmåga att utnyttja denna kraft börjar med att du accepterar nuet.
  • När du slutar motstå det som “är” framför dig här och nu, öppnar du för nåd, godhet och vägledning mot den bättre eller mer utökade framtid du önskar.

Ta ett andetag. Tänk på något du inte har nu, och ändå något du önskar djupt. Det kan vara hälsa, ett förhållande, mer pengar eller ett antal saker eller situationer i ditt liv. Välj bara en sak för tillfället, även om vi vet att du har tusentals om inte miljoner förändringar stora och små som du önskar. För nu, för den här övningens skull, välj bara en. Just nu vet du att du inte uppfyller denna önskan.

I det här ögonblicket lever du utan den. När du fokuserar på bristen på denna önskade sak just nu, fråga dig själv: “Hur känner jag mig när jag fokuserar på bristen?” Känner jag mig kraftfull eller svag? Hoppfull eller modlös? Vilka känslor är din inre “tuner” inställd på? Stopp. Andas. Titta omkring dig. Märkte du ens din omgivning när du gjorde den här delen av övningen?

Skifta nu din energi. Bli närvarande genom att välja att titta på sakerna omkring dig. För ett ögonblick, lek med oss och fråga dig själv: “Vad kan jag uppskatta med det här ögonblicket? Vad eller vem kan jag vara tacksam för just nu?” Fokusera på de 80% som är bra i ditt liv just nu istället för de 20% som inte är det … eller 95% … Utmana dig själv med att tänka på varje god människa och bra sak i ditt liv rätt här, just nu. Utmana dig själv att hitta välsignelserna i nuet. Ta verkligen tid att fokusera på och sola dig i allt som är bra. Fråga dig själv: “Hur mår jag?” Känner jag mig kraftfull eller svag? Hoppfull eller modlös? Vilka känslor är din inre “tuner” inställd på efter denna sorts fokus?

Du lär dig att när du anpassar dig till de goda känslorna i nuet höjer du din vibration. Om vi lånar termer från er trådlösa teknik, när du flyttar ditt fokus från det du inte har, för att istället fokusera på saker att uppskatta i nuet, går du från “en stapel” till “fem staplar.” Din “mottagning” som gör att du kan höra din vägledning är tydligare. Du kan “ladda ner” idéer från himlen. Du kan “ladda upp” dina förfrågningar lättare. Naturligtvis är detta bara metaforer men de visar poängen – när du är tålmodig, överlämnad och accepterar det nuvarande ögonblicket utan motstånd blir du mottaglig för hjälp. Du släpper in kärleken som vill flyta in i ditt liv i ditt sinne, din kropp och ande.

Det finns människor, kära ni, som lever i den isande kylan med varma hjärtan, som känner andens omfamning som uppmuntrar dem och vägleder dem att navigera i svårigheterna på bästa möjliga sätt. Det finns människor i krigshärjade länder som har överlämnat sig till ögonblicket och lever det mer fullständigt än många som lever i en stressad, så kallad fred. Många av era livsmedelsbutiker, frontlinjer och servicearbetare har till stor del kapitulerat för tillfället och eftersom de lever på detta närvarandebaserade, orädda sätt, behåller de sin hälsa lika mycket om inte bättre än andra som lever i komfort, isolering, och rädsla.

Vi skulle aldrig be er att hålla fast vid ett ögonblick som ni inte tycker om. Vi uppmuntrar er helt enkelt att omfamna ögonblicket, leta efter det goda inom det, och genom att göra det, öppna er själva för himmelens kärlek som alltid väntar på att få er uppmärksamhet och vägleda er till en bättre, snällare, lyckligare, mer expanderad framtid. Nu är det dags att leva, älska och ta emot. Och sedan … nu igen!

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.
— Änglarna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...