Änglarna via Ann Albers, 24 mars 2024 

Änglarna 

Via Ann Albers, 24 mars 2024 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket 

Försök för ett ögonblick att föreställa er en tillvaro utan slut. Alla era mål skulle ersättas med nya … för evigt. Alla planer ni gör nu kommer att uppfyllas eller ersättas av andra. Alla upplevelser ni har skulle tillfredsställa er eller inte, och nya önskningar skulle uppstå. Allt ni har förlorat kommer att hittas. Och det här skulle fortgå för evigt. 

För vissa låter det otroligt spännande! Ni kan se så många möjligheter. Ni har så många chanser att uppleva glädje. För andra av er låter det som en oändlig resa genom helvetet. Var ni än befinner er nu kommer att definiera hur ni känner inför evigheten, av en enkel anledning – er framtid är baserad på vad ni attraherar nu. Den goda nyheten är att ni kan ändra er vibration när som helst.  

Ni lever alla i evighet. Det tar aldrig slut. Era liv kommer och går. Rollerna ni spelar med och för varandra har en börja och ett slut. Men ert liv tar inte slut. Ni lever för evigt. Ni har för alltid på er att göra allt ni önskar. Ni har en evighet på er att lära er allt ni vill lära er. Ni har för alltid på er att uppleva allt ni önskar. Det ni inte gör i ett liv, kan ni göra i ett annat. Det ni inte åstadkommer i den här dimensionen, kan ni välja att prova i en annan. 

All stress på er planet kommer från en känsla av ändlig existens. Ni fruktar döden som om den vore ett slut eller en förminskning, men istället är den en expansion till större medvetenhet. Ni är rädda för att missa era deadlines eller möjligheter, men inser inte att möjligheterna kommer att komma till er upprepade gånger, om inte i en form så i en annan. 

Ni är rädda för förlust och vet ännu inte att det inte finns något slut på ett förhållande när det väl har inletts. Det är bara de två inblandade som får definiera dansen när ni sicksackar er genom evigheten. Ni är rädda för att inte vara “tillräckliga” när ni redan är det, alltid har varit det, och kommer alltid att vara det även när ni expanderar till mer.  

Den enda grundorsaken till all stress är känslan av ändlighet. Det enda botemedlet mot all ångest är att återknyta kontakten med er Källa, med kärlek, på vilket sätt ni än väljer att göra det.  

Just här, just nu, kan ni omfamna er evighet genom att njuta av det här ögonblicket. Se er omkring! Vad kan ni tycka är roligt nu? Det är en mänsklig tendens att göra sitt yttersta för att rusa igenom oönskade stunder i ett försök att hitta något bättre, men ni kan inte göra det. Det strider mot vibrationslagen. 

Ni kan inte skynda er att läka för att må bättre om ni inte kan hitta något att må bättre av. 

Ni kan skynda er och rusa till överflöd från en känsla av brist. Ni måste hitta något att känna er rikaöver. Ni kan inte skynda er att hitta en partner som lugnar er ensamhet. Ni måste hitta ett sätt att tona in er på de bättre känslor ni önskar just här och nu.  

Ni kan inte skynda på era barn eller partner för att hjälpa dem att må bättre så ni själva kan må bättre. Ni måste bättre själva för att kunna hjälpa dem.  

Nu, mina kära, är det där all er kraft finns. Det är nu ni tonar in er på kärlek eller något annat. Det ni ställer in er på nu, börjar attrahera mer av det senare. När ni tonar in er på den bästa känslan ni kan finna här och nu, börjar ni attrahera bättre. 

Det är nu allt börjar. Det är nu er framtid börjar. Det är nu era nya möjligheter börjar. Det är nu ni börjar sikta mot kärleken igen. Det är nu ni riktar in er mot överflöd. Ni har hört det hundratals gånger. Det förflutna är borta, förutom i den mån ni fokuserar på det. Framtiden är inte här än, förutom när det gäller ert fokus just nu. Det är där ni ska lägga ert fokus. 

Ni kan naturligtvis njuta av tankar om det förflutna, och i det ögonblicket kommer er njutning att dra till sig mer av det. 

Ni kan lära er av ert förflutna, och i det ögonblicket fira er nya visdom med uppskattning, och ni kommer att attrahera det som ert klokare jag fokuserar på. Ni kan tänka på något som ni förväntar er i framtiden, och ni kommer att dra till er det till den grad att ni tillåter det med glädje. 

Men nu, kära ni, oavsett var ni placerar er uppmärksamhet på, så är det där ni kommer att finna er förbindelse med Universum. Vad ni än tänker på så drar ni in det i era liv. Vart ni än riktar ert fokusi tid/rum, kommer känslorna som orsakas av era tankar att berätta för er vad ni attraherar. Er vibration är alltid det som betyder mest. 

Det måste vi upprepa. Er vibration är det viktigaste. Er vibration är den som attraherar. Ämnet är irrelevant. Om er skörd av äpplen får er att känna er rika, samtidigt som ni tänker på att förlora pengar, tänk då inte så ofta på er rikliga skörd av äpplen. Som ett resultat kommer ni att dra till er överflöd på alla områden i livet. Om ni känner er ensamma när ni ränker på flera år utan partner, fira känslor av kamratskap och kärlek med er hund, undvik tankar som får er att känna er ensammaoch ni kommer att dra till er en lojal partner.  

Ni håller på att lära er att allt oftare behandla er själva som de eviga, vibrerande varelser som ni verkligen är.  

Just här, just nu, när ni reser genom evigheten, ge er själva tillåtelse att hitta något att må bra av. Vi förstår att det finns mycket att känna sig upprörd över, men om ni utmanar er själva i detta ögonblick att hitta något att må bara av, kan ni hitta det. Det kanske inte är vad ni vill förändra just nu, men om ni kan skifta er vibration ofta, kommer ni att förändra er verklighet.  

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *