Änglarna via Ann Albers, 3 september 2023 

 

Änglarna 

Via Ann Albers, 3 september 2023 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

Det finns så mycket kärlek som flödar in till er planet just nu. Det finns varelser från många olika dimensioner som fokuserar på en kärleksfull framtid för er alla – individuellt och kollektivt. 

Vi sänder bara på en kärleksfull frekvens. Vi letar ständigt efter sätt att vägleda er till nästa kärleksfulla upplevelse. Vi förblir orubbliga i vår önskan om att ni får alla kärleksfulla saker och upplevelser som ni önskar. När ni tvekar i er tro, gör vi inte det. När ni känner er ovärdiga kärlek, vet vi att det inte är sant. När ni kopplar bort er från kärlek, om ens för en nanosekund, fortsätter vi att älska er.  

Vi ser kärleken bakom era så kallade negativa känslor, och vi förblir fokuserade enbart på dem. När ni oroar er, ser vi kärleken och omsorgen bakom era känslor av maktlöshet. Vi fokuserar på det ni önskar och på er inre kraft att skapa.  

När ni känner ilska över att någon har behandlat er illa, fokuserar vi på er värdighet och er önskar om att bli behandlade bättre. När ni är upprörda över att någon har tagit något ifrån er, fokuserar vi på er makt att låta mer komma in i ert liv. När ni känner er hjälplösa och arga för att ni tror att någon kan beröva er på er frihet, fokuserar vi på det faktum att ni är för alltid fria att skapa med det Gudomliga. 

Oftast ser vi er som mer vänliga och kraftfulla än ni ser er själva. Ni är öppna för nåd, vägledning och godhet. När ni fokuserar på något som inte känns bra – även om vi förblir på högsta möjliga frekvens – är ni inte inställda på en annan frekvens. Vi slutar aldrig med att sända er kärlek. Men ni kan, och gör det ofta, sluta med att ta emot den.  

Tänk på det så här, vi sänder på en frekvens av kärlek på samma sätt som en radio sänder på en viss FM-frekvens. Vi sänder signaler för att uppmuntra och vägleda er till allt ni önskar. Oavsett om ni vill ha ett hem, en relation, bättre ekonomi, nya kläder eller en ny inriktning, är himlens sändning alltid igång och försöker hjälpa er. Vi sänder aldrig ut rädsla, tvivel, oro, upprördhet eller andra låga vibrationer. Vi skickar er aldrig till situationer eller människor som matchar dessa lägre vibrationer. Vi sänder bara en stadig ström av kärlek. Vår “kanal” förändras aldrig.  

Närhelst ni fokuserar på något som får er att må bra, lugnad eller till och med må lite bättre, börjar ni ställa in er på vår kärleksfulla sändning. Ni är närmre och närmre till den kärleksfulla frekvensen av vår “kanal.” Ni börjar ta emot våra signaler tydligare. Ni känner vår kärlek mer intensivt. Det bästa av allt, ni börjar känna och se er själva som vi ser er – kraftfulla, perfekta, värdiga.  

Så när ni njuter av doften av ert morgonkaffe, ställer ni in er på vår kärleksfulla sändning och kanske plötsligt kommer ihåg att ni måste göra ett viktigt ärende. När ni oroar er för att inte komma i tid till arbetet, är ni inte inställda på vår sändning. När någon ler mot er och ni mår bra, attraherar ni i det ögonblicket alla goda relationer.  

Era vibrationer påverkas av den yttre världen, men bara till den nivå ni tillåter. Anta att ni, genom att använda analogin ovan, började oroa er för att inte komma i tid till jobbet och insåg att den oroande tanken inte kändes bra. Ni påminner er själva om att Universum står bakom er, så även om ni är lite sena kommer allt att bli bra, och att det är bättre att slappna av än att hetsa upp er för något som ni inte har kontroll över. Ni tar ett djupt andetag och mår bättre. Plötsligt känner ni en stark lust att kolla trafiken, ta en annan väg än vanligt och komma i tid. På samma sätt är det när någon tränger in er i trafiken, då kanske ni reagerar tillfälligt men sätter sedan på musik eller lyssnar på en ljudbok. Ni har återvänt till kärlekens sändning. Er dag kommer att flyta smidigare. 

Kära ni, som vi så ofta har sagt, ni måste välja era strider. Vi har redan valt våra och det är kärlek och bara kärlek. Ni kan också öva på att lugna er själva, avleda er från obehagliga tankar och slappna av i armarna på ett kärleksfullt Universum, som vill att ni ska få allt ni önskar er. Vi är här för er nu och alltid orubbliga i vårt fokus på era vackra hjärtan, ert underbara ljus och vägen till allt ni önskar. 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *