Änglarna via Ann Albers, 28 mars 2020

Änglarna, 28 mars 2020-03-30

Via Ann Albers

Ljuset växer fram, Kärleken vinner

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

Just nu hedrar vi var och en på Jorden för ni skriver historia – andlig historia – som inleder en ny era av ljus, samarbete, förening, harmoni och sanning. Mitt i allt mörker uppstår det en stor kärlek och ett stort ljus. Den mänskliga anden är oerhört stark. Er kärlek håller på att komma upp till ytan som aldrig förr.

Med det sagt så finns det fortfarande en hel del rädsla på er planet. De av er som är empatiska, även om ni kanske inte är rädda för viruset, kan ändå känna en vibration av rädsla. Varje liten känsla av rädsla som ni kanske känner i er egen ande, kan lätt förstärkas just nu. Om ni känner att era känslor är lite mer intensiva än vanligt, är det absolut normalt. Om ni känner ett behov av komfort är det också normalt.

Ni kan i allt detta finna frid. Ni kan finna frid genom att minnas att ni alltid har Gud, nåd och mängder av välbefinnande tillgängliga för er helt enkelt genom er avsikt att utnyttja dessa energier, och genom er avsikt att vara till välsignelse för andra.

Ni kan finna frid genom att be att kärlekens ljus ska stiga upp i ert eget och mänsklighetens hjärta. Ni kan finna frid genom att visualisera att er kropp fylls med ljus, såväl som kropparna hos dem som ni bryr er om. Ni kan finna frid genom meditation eller genom att sitta i naturens tystnad, lyssna på fåglarna eller bara titta på molnen som drar förbi.

Ni kan hitta lugnet inom er genom att svepa en filt om er och ni kan bjuda in era änglar att krama och hålla om er. Ni kan finna frid genom att inse att Gud alltid är Gud. Kärlek är alltid en kraft större än rädslan, och det är mest av allt genom er kärlek som ni förblir ogenomtränglig för de lägre vibrationernas påverkan på planeten.

Mer än någonsin tidigare håller ni på att bli medvetna om er underbara, kärleksfulla förening. Mer än någonsin tidigare, trots status, lön, ras, färg eller trosbekännelse, håller ni på att inse att ni är EN mänsklig ras. Mer än någonsin tidigare bryr ni er om era grannar, era familjer, era vänner … och människor i andra delar av världen, som ni aldrig kommer att träffa.

Ni, mina kära, är de ljus som strålar starkt. Ni är de som inleder en ny era av förening. Ni är de modiga som säger till Universum och alla runt omkring: ”RÄDSLAN ÄR INTE VERKLIG! Jag vilar i ljuset av Gudomlig Kärlek och det är den enda sanning jag kommer att omfamna.”

Vi är här för er. Vi guidar er i säkerhet. Vi celebrerar era vackra hjärtan och ert fantastiska uppvaknade ljus.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna.

 

 

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...