Änglarna via Ann Albers, 7 mars, 2020

 

Änglarna

via Ann Albers

den 7 mars, 2020

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Trots att en parasitisk vibration av rädsla som strävar efter att separera er från varandra och från er upplevelse med Källan – för detta är naturen hos ett virus när ni ser på dess energi – så ser vi en ännu större kärlekskraft uppstå på er planet Jorden.

Vi ser strömmar av välbefinnande strömma till var och en av er, som frikostigt erbjuds från Kärlekens Källa och från självaste Skapelsen. Vi ser änglar som vägleder var och en av er. ”Gå hit. Inte dit.” Vi ser grannar som hjälper grannar, människor som hjälper totala främlingar, medan de köar i livsmedelsaffären och era vetenskapsmän delar med sig information i solidaritet, samt i en strävan efter ett botemedel.

Medan viruset, samt rädslans virus strävar efter att separera er, få er att känna er osäkra att vidröra och vara nära varandra, så finns det en mäktigare kärlekskraft som uppstår i mänskliga hjärtan som säger: Jag tänker inte låta mig skrämmas av en parasit! Jag ska förstärka mitt ljus, min kärlek, min kropp och min själ. Jag väljer hälsa. Jag väljer välmående. Jag väljer att vara ljuset i rädslans mörker och stå starkt rotad i en tro som filtrerar alla sjukdomar.

För all del, ta era mänskliga försiktighetsåtgärder men snarare än att göra det utav rädsla, gör det utav kärlek. Gör såsom ni blir vägledda. Ni har änglar som på djupet bryr sig om er glädje, er hälsa, er lycka och ert hjärta. Ni kommer att höra våra viskningar i era naturliga känslor: ”Jag känner för att gå hit. Jag känner inte för att gå dit.” Lita på dessa känslor. Överanalysera inte. Ni får i varje stund ta emot nästa steg för att uppfylla era önskningar. Era naturliga drivkrafter är era änglars röster och det Gudomligas stilla röster.

Ständigt och för alltid finns enbart ljus, enbart Kärlek, endast En Gudomlighet. I tider av finansiella prövningar så finns Gud närvarande. I tider av epidemier strävar det Gudomliga efter att ge healing. I tider av oroligheter på er planet förblir Guds Närvaro och Ljus stadiga, i väntan på att ni ska få vila i dess kärleksfulla famn.

Medan världskriserna kommer och går, så förblir Kärlekens verklighet stabil. Leta efter Kärlek, kära ni, i varje stund under dagen. ”Sök och ni kommer att finna den. Knacka och dörren kommer att öppnas.” Ännu bättre, var en kärleksfull kraft i er värld. Ta hand om er själva. Mata sinnet och kroppen med sunda tankar och sund mat. Ta hand om ert sinnelag.

Ta ofta kontakt, kära ni, med Källan för all kärlek. Det finns så många sätt! Sitt i stilla meditation. Se på vägledda meditationer. Känn kärlekens närvaro som stilla ger sig till känna genom kärleken bland nära och kära. Gå ut i naturen och njut av Kärlekens majestät klädd sig i skapelsen. Lyssna till musik som höjer ert hjärta till tillstånd av utvidgad salighet. Ge er själva uppskattning …

Till och med i närvaron av alla virus, instabila finanser, instabil politik och en mängd andra utmanade situationer på er planet, så förblir den Gudomliga kärleken konstant … och väntar tålmodigt på att ni ska ta kontakt och ta emot dess omfamning. Denna kontakt, kära vänner, erbjuder den största immuniteten, det största överflödet och den största harmonin av allt.

Gud Välsigne Er!

Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...