”Grandmothers” via Galaxygirl, 27 mars, 2020

 

”Grandmothers”

via Galaxygirl

den 27 mars, 2020

 

Vi är far-/mormödrarna. Vi talar än en gång med stor kärlek till den uppstigande mänskligheten, änglarna i kroppar. En gång i tiden var vi förkroppsligade likt er, många av oss. Vi har haft många inkarnationer. Vi har varit skönheten, den unga mamman, den rynkiga, den gamla gumman. Vi är allting. Vi omfamnar kärlekens överflöd, samt energierna som finns tillgängliga för oss när vi på djupet tar kontakt med Modern-Fadern och vi uppmuntrar er, barn av möjligheter, utifrån våra hjärtan att vänligen göra detsamma. För ni är inte ensamma. Åh, javisst, ni kanske känner att ni är det, men det är ni inte. Skåda igenom till känslan av det. Kärleken omger er, i själva verket är ni kärlek.

Vi älskar er. Vi omger er i en cirkel av vår kärlek. (Jag kan se vinklade händer i alla färger som håller händerna i en cirkel runtom mig). Ja, käraste. Vi väver koderna av ljus runtomkring dig. Omfamna er inre skönhet och det kommer att bli ert yttre. Rynkorna hos de gamla är härliga, för de är erfarenheter och bevis på lärdomar som har lärts. Var inte rädda för att bli gamla, för ni är precis lika gamla som vi (skrattar) men det har ni glömt. Dessa tjusiga skal av lera, dessa farkoster av ljus, transformeras till det ljus som finns inneslutet inuti dem. (Jag ser underbara något spruckna lervaser som lyser med ett inre ljus. Ljuset lyser igenom sprickorna). Javisst, kära du, sprickorna i detta lergods som är din kropp är dina lärdomar. Ni håller alla på att processa många saker för kollektivet och för er själva. Ni har haft åtskilliga liv av smärta och elände, såväl som stunder av glädje och salighet när ni minns att ni är mer än denna upplevelse. Ni är mer än denna skål av lera. Ni är livet som i evighet ler åt dagarna framöver med glädjefylld förväntan om alla goda ting. Kom ihåg ljuset. Väv samman koderna.

Vi är mor-/farmödrarna. Nu är det inte läge för någon ömkan. Nu är det inte läge att tycka synd om er själva. Nu är det dags för er att jorda ljuset, att utföra den svåra biten och att älska dem som är rädda runtomkring er. Döm dem inte, för de håller på att vakna upp i den stund de själva väljer. Ni har valt att vakna upp tidigare. Bra. Men döm inte dem som väljer att bli ledda av er. Så led dem då med medkänsla. Så som en ung mamma lugnt lär sitt barn, och leder med kärlek. Tala inte för mycket. Men älska rikligt. Ge ut av ert ljus, av er kärlek, på avstånd och på nära håll, med en stor avsikt. Sänd kärlek till mänsklighetens kollektiv som smärtar och ni kommer att utföra ännu en storslagen service. Vi far-/mormödrar önskar påminna er om att ni är tillräckligt starka för detta, annars hade ni inte tagit språnget, när ni fick chansen och blev utvalda från myllret av så många. Kom ihåg att ni är Källan förkroppsligad. Kom ihåg vår storslagna kärlek för er. Så som en ung moder omhuldar sitt barn så tar vi hand om er. (Jag känner att de smeker mitt hår). Barn, älsklingar, ni är hemma. Matrisen finns i era hjärnor. När ni sover så vaknar ni upp och kan minnas. Vakna Upp! Kom nu ihåg! Kom ihåg oss. Kom ihåg er själva. Kom ihåg Kristusbarnet inombords och jorda det. Förändra denna verklighet från mörker till ljus och tillsammans håller vi era händer från vår sida om etern.

Vi lägger denna krona av rosa och gula rosor på era huvuden. Taggarna förstärker skönheten. Ni är vackra för oss, för alla, för många. Ni är skönheten förkroppsligad, för ni är Kristus händer och fötter när ni tjänar över hela jordklotet, precis som Mästare Yeshua gjorde och gör, ni gör likadant, ni fortsätter med denna storslagna service av att uppoffrande tjäna. Men glöm inte att älska er själva, att tjäna er själva i ensamhet och i stilla healing. Detta är nåd. Visa nåd till er värld och till er själva. Visa medkänsla för de mindre lyckligt lottade och de ouppvaknade. Dessa är inga nya ord men vi ser att ni är trötta och kanske i behov av ett peppande samtal. Var starka under dessa dagar och låt inte rädslan ta överhand! Låt inte mörkret vinna. Ni är strålande. Lys med er strålglans och låt era hjärtan skina. Vi utvidgar ert hjärtutrymme en aning. (Jag ser gröna blad, oljor och örter som mals av en trubbig sten i en stenbunke, vilket skapar ett grötomslag och det läggs på mitt bröst. Det bränns, det doftar kryddigt). Ja, kära du. Bröstsmärtan du känner är utvidgningen. Du utvidgas, alla ni som läser dessa ord med avsikten av renhet. Vi talar nu till alla som inte har renhetens avsikt, utan avsikten för dömande och trångt tänkande. Det är nog. När ni dömer så begränsar ni er egen övertygelse och då skrumpnar ni i processen. Det är som att dricka gift. Drick liv i stället. Ta in dessa örter av helande, av nåd, av kärlek, av glädje. Vi brer ut dessa örtblandningar på Gaia, på hennes leylinjer. (Jag ser att de dansar och sjunger medan de sprider ut healing-örterna på Gaia). Vi helas alla på vårt eget sätt, barn. Rädsla är er största sak som ni ska rensa ut inom detta nu och bli därför inte förvånade om ni kommer att känna er illamående. Att vara modiga betyder inte att ni inte är rädda, det betyder att ni förmår se kärleken inombords och välsigna den och framskrida obehindrat.

Ni har varit i så många strider men aldrig riktigt som den här. Därför får ni oerhört mycket kärlek och stöttning. Vi älskar er kära ni, utifrån våra hjärtan, på Mästare Yeshuas vis. Frid. Känn att healingen expanderar utav dessa urgamla örtblandningar på ert hjärta. Känn vällukten från den underbara rosenkronans doft. Känn att taggarna sticks lite lätt, men bara för att uppmärksamma er på deras närvaro. Vi ser rosorna som ett mästerverk för balansen av dualitet. Skönhet och törnen. Ni är vackra som rosorna men ni är starka, ni behöver inte frukta. Taggarna gör er starkare. Återigen, gör taggarna er starkare.

Vi är mor-/farmödrarna. Gå nu vidare och bli förändrade. Sprid ut ljuset, sprid ut healingen, jorda vår kärlek djupt i era hjärtan och känn vår närvaro, vår glädje, och hör vårt skratt i etern, som hejar er framåt. Ni är hemma. Vi älskar er! Vi är mor-/farmödrarna. Frid.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Du gillar kanske också...