Änglarna via Ann Albers, 29 juli 2017

Änglarna via Ann Albers, 29 juli 2017

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Det finns, inom era hjärtan, en liten punkt som ni tänka på som en dörr till universum. Ni kallar detta er ”gnista av det Gudomliga” men i verkligheten är ni alla ”gnistor av det Gudomliga”. Det finns inget utanför den Gudomliga kärleken.

Inte desto mindre upplever ni er själva i en fysisk verklighet. Ni upplever er själva som separerade. Även om ni expanderar till universum och smälter in i enhet på liknande sätt som en våg expanderar och smälter in i oceanen, så är det utmanande att uppleva denna verklighet. 

Det är därför många av er mediterar. Det är därför ni älskar att vara förälskade. Det är därför ni tycker om naturen, att sjunga, skapa eller vad ni nu älskar att göra. Kärleken är expansiv. Kärleken fördjupar er i nuet. Kärleken tar er temporärt utanför tiden och in i Närvaron av en större kärlek. Det spelar ingen roll om ni älskar er själva, en annan, en solnedgång eller er glass… Kärleken är sanningen som för bort er från alla illusioner.

Mänsklig kärlek för någon av dessa saker är flytande och beror på objektet. Gudomlig kärlek, som oceanen väntar alltid på att ni ska sjunka tillbaka in i den och slappna av i dess famn. 

Det finns många metoder för att uppleva denna kärlek. Det finns många dörrar. En är genom punkten i centrum av ert bröst, den lilla dörren i ert energihjärta.

Ta ett andetag. Se om ni kan föreställa er eller känna en liten gnista av ljus inne i centrum av ert bröst, precis till höger om ert fysiska hjärta. Fokusera på den med er föreställningsförmåga.

För att öppna den dörren, föreställ er något eller någon ni älskar, stort eller smått. Känslan är det som är viktigt. Fokusera på kärleken. Fokusera på den lilla punkten av kärlek i ert hjärta. Om ni vill, slut era ögon och ta en stund för att känna hur kärleken aktiverar den energin i ert hjärta.

När ni känner denna kärlek, föreställ er hur den går i spiral utåt och fyller er. Ni blir ljus. Ni slappnar av i det. Ni behöver inte göra något. Ni bara tillåter den att expandera inom er, fylla er, flöda genom er och rätta till allt som gör ont, allt ni är upprörda över eller insnärjda tankar. Bara sitt, andas och tillåt ljuset att flöda genom hjärtat och expandera inom er.

Det ljuset är alltid där. Sanningen är, det flödar alltid genom er. Men, genom att använda övningar som denna, tillåter ni ert sinne att sluta upp med sitt motstånd mot upplevelsen. Ni börjar bli medvetna om ljuset som redan finns där. NI börjar känna det. Ni tillåter det att flöda in i er ”upplevelse” av verkligheten och det börjar också ge er en gladare och mer hälsosam upplevelse av livet.

Kära ni, vi älskar er. Tillåt er själva upplevelsen av denna eviga och konstanta kärlek, och den kommer att förbättra livet och dessutom flöda in i liven hos dem ni möter.

Tillväxt” kan inte vara enklare!”

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

  • Änglarna

Channel: Ann Albers

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...