Ärkeängel Raphael via Ann Dahlberg, 2 augusti, 2017

Ärkeängel Raphael

Onsdag 2 augusti 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Raphael och jag kommer med änglavingar till Er idag. Det är ängelns vingslag som nu kan förnimmas över Jorden. Det är änglarnas budskap som nu ges till Er kära barn på Jorden. Det första budskapet lyder: Var i hjärtat, känn kärleken i ditt hjärta och låt det expandera. Andra budskapet är att ni ska vara sanna mot er själva. Var sann och trofast till den du är innerst inne. Tredje budskapet är att du ska våga agera utifrån den du verkligen är. Vem är du? Jo, svaret finns i ditt hjärta. Vad var det för uppgift du hade med dig hit ner till Jorden? Följer du ditt hjärtas budskap eller låter du dig distraheras av ditt sinne och den yttre verklighet du lever i? Är ditt hjärta ödmjukt och kärleksfullt eller har du glömt att fylla det med all den kärlek som du kan finna inom och runtom dig? Åt vilket håll du än ser så kan du skönja kärlek, ty allt är kärlek. Kärleken är också tålmodig och avvaktande. Den väntar på dig att du ska finna den här och nu, precis där du är här och nu. Den finns framför, bakom, bredvid och inom dig. Den finns alltid för den som söker. Sökande behöver först ske inom, det är när du finner det inom dig som du ser och förstår att den finns överallt. Du är den värld du söker, du förändrar din egen värld på bara några ögonblick. Ja, kära barn på Jorden, ni är allt och ni har allt. Ni behöver bara förstå det.

Er värld är under en stor förändring och era kroppar likaså. Ni behöver finna er själva i er egen omvandlade kropp. Det är lätt att bli förvirrad när förändringen går så snabbt som den just nu gör på Jorden. Var snälla och håll fötterna stadigt på Jorden och balansera de högre energierna med er Jord Gaias energi. Det är då ni har balans och hittar fram till ert hjärtas visdom. Balans är viktigt nu och att stå med båda fötterna stadigt på marken är ett tecken på sundhet. Det är viktigt att ta tid för sig själv, vistas ute i det fria och lyssna på hjärtat. Det är bra om ni flera gånger om dagen går in och kolla av hjärtat, så att allt stämmer och du går mot rätt håll. Sinnet kan vara lite förvirrat nu och vet inte vilket ben det ska stå på. Be sinnet att lyssna på hjärtat och följa det för att allt ska bli bra nu. Hjärtat är som vi sagt förut den ledstjärna som ni bör följa nu. Det högre hjärtat kommer så småningom att arbeta tillsammans med det högre sinnet men än så länge är det bäst att koncentrera sig på hjärtat eftersom sinnet inte har tillgång till sitt högre sinne än. Det skulle bli lite förvirrande i denna specifika övergång som Jorden just nu befinner sig i. Förstå detta nu barn på Jorden: Det är ert hjärta som ni ska lyssna på nu. Detta är viktigt i just denna tiden och just här och nu. Det är många som följer sitt hjärta men det finns många förvirrade hjärtan på Jorden idag eftersom ert sinne inte har släppt taget om er ännu. Ni måste be sinnet att lämna plats för hjärtat eftersom det är hjärtat som måste leda nu. Ert liv kommer därefter att bli klarare och lugnare.

Era guider och ledare använder sig av hjärtats högre intuition och hjälper er på detta sätt, under förutsättning att ni vänder er till ert hjärta och lyssnar in den information som kommer därifrån. Er själ får informationen och viskar den i ert hjärta. När ni tydligt hör er själs röst kan ni snart också uppfatta era guiders, så jag ber er att lyssna kära barn på Jorden. Det är viktigt att lyssna och följa de råd du får i hjärtat nu. Ni får alla olika råd och man kan bara följa sitt eget hjärtas råd. Det är viktigt att ni lyssnar in er själva.

Jag Raphael kommer med healing och jag healar alla blockeringar som stoppar er inre kommunikation. Kalla på mig och jag kommer att hjälpa er att förstärka er inre röst så att ni tydligt uppfattar vilken väg ni ska gå.

Jag älskar Er så mycket

Raphael

Du gillar kanske också...