Änglarna via Ann Albers, 3 februari, 2018

Änglarna via Ann Albers, 3 februari, 2018

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket,

Ni behöver inte kämpa med era liv. Ni kan koppla av, andas och lita på att kraften som skapar er, också vägleder er. Då ni överlämnar er till ert hjärta, i samma stund vägleds ni. När ni kämpar emot ert sanna själv, känner ni er utmattade, låsta eller får ont.

Anta till exempel att en vän ber er om en tjänst. Ni vill egentligen inte. Men känner att ni borde. Ni säger ”ja”. Ni har då gått emot det naturliga flödet av livet, genom att inte vara ärliga mot er själva eller er vän. Om ni inte på ett äkta sätt, ändrar ert sinne och ärligt vill hjälpa till, kommer ni att känna er utmattade, förnärmade eller resignerade.

Antag att ni vill ha ett förhållande. Ni kommer att känna glädje, spänning och entusiasm när ni tänker på det, eftersom ni har satt igång universums kreativa krafter, och i er upprymdhet har ni justerat er energi till ett kraftfullt och vederkvickande flöde! Anta sedan att ni börjar tvivla. Ni känner att ni måste välja mellan att ”stadga er” eller att ”vara ensamma”. Då motsätter ni er själva kraften ni satt i rörelse, och det motståndet kommer att trötta ut er, eller sänka er.

Anta att ni ber om hjälp för att hitta ett drömhem. Er avsikt sätter universums kreativa krafter i rörelse. Om ni tar er tid att drömma om hur det känns, litar på att ni vägleds och lyssnar på ert hjärta hela tiden – och oavsett om det handlar om ett hem eller inte – kommer ni att vägledas rakt mot det perfekta hemmet. Men om ni börjar tvivla, känner er ovärdiga, resignerade eller rädda, då motarbetar ni själva kraften ni satt i rörelse. Det är som om ni kallat in en flod för er dröm, hoppat i, och nu kämpar mot strömmen.

Frågan är aldrig, ”Hör Gud era böner”, utan snarare, ”Är ni energetiskt anpassade till era böner eller motsätter ni er dem energiskt?”

”Låter ni er tro, entusiasm och förväntan vägleda er, eller skapar ni ett motstånd av tvivel, rädsla och känslor av resignation?”

Förutsätt att ni är älskade. Förutsätt att livets flöde styrs av era kärleksfulla intentioner … eller bättre. Hellre än att försöka komma på hur ni ska skapa era drömmar, spendera mer tid på att anpassa er till dem genom tro, fokus och känsla … inte rädsla!

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.

Änglarna

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

Du gillar kanske också...