Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 7 december 2019

Meddelande från Änglarna via Ann Albers 7 december 2019

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.

För ett ögonblick, var tyst. Föreställ er att ni står utanför på natten, inlindade bekvämt i en varm filt. Kanske är ni på ett altandäck eller ute i naturen. Föreställ er att det är en sval och tyst natt. Stjärnorna tindrar över er huvuden. Det finns en nästan omärkbar bris. Det är så tyst att ni kan höra er egen andning. Månsken upplyser området med ett mjukt och svagt sken. Föreställ er att ni andas in den kyliga nattluften. Se den försvinna som en viskning av ånga. Njut av stillhetens ögonblick. Föreställ er friden. Föreställ er nu denna känsla som genomsyrar hela er varelse….

Kära, ni skapar bara en otrolig stund för er själva av stillhet i er inre värld. Ni skapade precis frid, tystnad och ett ögonblick av rent lugn. Ni öppnade precis det oändliga fältet av möjligheter och stämde in i en mycket kärleksfull verklighet.

Ni kan göra detta när som helst.

När ni känner er stressade, sluta. Tysta ert sinne. Föreställ er själva på den vackraste och fridfullaste platsen tills ni börjar känna er själva där. Gör er inre verklighet mer ”verklig” än er yttre, om bara för några få ögonblick. Föreställ er själva på en plats eller ställe ni har gjort, eller på en riktig plats. Det enda som är viktigt är att ni skapar en känsla, om bara för ett ögonblick, så skapar ni en inre verklighet mer lockande än er yttre.

På detta sätt kan ni ställa in er till fredens vibrationer. På detta sätt kan ni anpassa er till en spännande verklighet. I er inre värld kan ni känna er älskade och kärleksfulla. I er inre värld kan ni uppleva glädje. I er inre värld kan ni skapa alla upplevelser och ännu viktigare varje känsla ni önskar.

Varför inte hitta glädje nu? Varför inte uppleva kärlek just nu? Varför inte hitta frid i detta ögonblick? Ni kan. Ni kom utrustade med en spirituell stämning kunniga att fokusera på vilken vibration som helst och därför varje känsla ni söker. Ni kom utrustade med ett sinne som kan kontrollera själva biologin i er och skicka kaskader av må bra, läkande kemikalier i hela kroppen. Ni, kära, är mästarna i er inre värld, och när ni övar blir ni mästare i er yttre värld också.

Utmana er själva flera gånger om dagen, att stanna upp, gå inom och omfamna en känsla ni önskar.

Ni kanske känner er utmattade. Gå inom och känn hälsan, vitalitet och upprymdhet. Åker ni skidor eller vindsurfar? Leker med er hund? Dansar ni på en strand? Sitter i naturen? Hitta något ni kan föreställa er som ger er en känsla av otrolig energi och välbefinnande.

Ni kanske känner er deprimerade. Gå inom er och föreställ er människor som älskar och tycker mycket om er och behandlar er varmt. Föreställ er att ni är med en kärleksfull valp. Föreställ er allt som får er att känna er lite bättre.

 

Kanske känner ni brist. Kan ni gå inom och hitta en känsla av rikedom, framgång eller välstånd, allt som ger er känslan av överflöd. Varför inte känna detta nu.

När ni tränar på att leka med er inre verklighet, lär ni er att bemästra ert sinne och förändra era känslor. Gå inom. Skapa världar och ännu viktigare, skapa känslor. Då kommer ni inte längre att vara barmhärtiga med er yttre värld. Istället för att låta ert yttre liv kontrollera er, kommer er inre värld att börja visa ett vackert liv runt er.

 

Gud välsigne er! Vi älskar er så mycket.

– Änglarna

 

 

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...