Meddelande från Änglarna via Ann Albers, 7 november

Anglarna Ann Albers

Meddelande från Änglarna

7 november 2015

Kanaliserat av: Ann Albers

 

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket,

För några veckor sedan pratade vi om det vackra i de mirakler som finns i varje stund. Mirakler är helt enkelt vad mänskligheten kallar saker som sinnet inte kan förklara. Kära ni, om ni inte kan greppa detta – kan era sinnen bara förstå det som de har exponerats för och det som de kan föreställa sig. Guds sinne har dock tillgång till alla möjligheter som går att föreställa sig i varendaste relation mellan varendaste person och skapelsens aspekter, i varendaste ögonblick! Kan ni föreställa er det? På grund av detta, är SÅ många mirakler möjliga för var och en av er. Så många stigar kan utveckla sig i varje stund…så många möjligheter.

Om ni kan föreställa er, att i just denna stund, står ni med ett obegränsat utbud av möjliga framtider som väntar på att ni ska välja dem. Välj den bästa! Förena era tankar med kärlek. Förena era känslor med kärlek, åtminstone med kärlek till er själva. Acceptera er själva så som ni är nu. Även om ni är upprörda, älska er själva genom detta och sedan kommer ni att vara mycket mer förmögna att älska andra. Om ett upprivet barn skulle komma till er, skulle ni hålla barnet, krama det, trösta det och ömt vägleda det till en bättre verklighet. Om ni älskar er själva även i de mest svåra, känslomässiga tider, då ger ni hela universum ”energetiskt” tillstånd så att säga, att älska och trösta er också! Om ni säger, ”Nåväl, här är jag. Jag gör mitt bästa för tillfället. Jag vet att bättre är möjligt, men jag väljer att vara snäll mot mig själv. Jag väljer att medge att jag vill åstadkomma bättre. Jag väljer att be universum att sända mig naturlig tröst och vänlighet för att hjälpa mig att röra mig till en bättre plats.” Då, kära ni, har ni just valt den bästa, möjliga vägen i det givna ögonblicket…förutsatt att ni är just här, just nu.

Naturligtvis finns det ännu bättre vägar! Vägar som är fulla med kärlek. Säg att ni är upprörda över någon, och ni har möjligheten att genuint be för empati. Plötsligen inser ni att personen ni är upprörd över också är mänsklig. De gör sitt bästa i varje ögonblick. Detta kan vara mycket välutvecklat, eller inte, men det är det bästa de kan i varje stund. Ni börjar be för att se dem genom Guds ögon. Plötsligen ser ni en kämpande själ, en sårad själ. Plötsligt uppstår medkänsla. Och plötsligt sänder ni kärlek även till dem som har gjort er upprörda. Kan ni föreställa er möjligheterna till kärlek som ni har öppnat upp er själva för? Ni kanske aldrig vill ha med den här individen att göra igen! Ni kan läka relationen fullständigt. Ni kan gå er väg och lita på att det Gudomliga fixar sakerna med rätt tajming. Det finns SÅ många möjligheter!

Föreställ er istället att ni inte är upprörda. Ni har bara en dröm och ni har ingen aning hur denna dröm ska hända. Det Gudomliga vet. Det Gudomliga vet oändligt med sätt som vägen kan utvecklas på. Det Gudomliga vet. Välj den mest kärleksfulla, genuina sak att tänka, säga och göra och ni kommer att se att ni automatisk befinner er på vägen till era drömmar, eller bättre! Detta kommer att vara fallet oavsett om ni ser dem eller inte, oavsett om ni logiskt förstår hur saker kan fungera eller inte. Ni behöver inte besvara era egna böner, kära ni, det Gudomliga är fullständigt i stånd till detta.

Så, kära ni, begränsa inte er framtid till bara det ni vet ”kan åstadkommas”. Det Gudomliga vet så mycket mer. Det Gudomliga ser oändliga möjligheter. Välj bara kärlek…nu, och nu och nu igen.

 

 

Gud välsignar er! Vi älskar er så väldigt mycket.

Änglarna

Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...