Enhörningen Starlight via Galaxygirl, 2 februari 2018

Enhörningen Starlight via Galaxygirl, 2 februari 2018

Per Staffan 3 februari 2018

Meddelande från Starlight, Enhörningen 2 februari 2018

Hälsningar kära ni. Jag är Starlight, enhörningen som börjar på den här största av resor med er, Mänskligheten, vid denna tidpunkt. Ni växer upp. Ni är inte längre det spröda fölet med ostadiga knän. Ni är äldre, starkare, mer självsäkra och testar er uthållighet i det lopp ni för närvarande är inblandade i, mästare i er egen rätt. Vi stöder och observerar med stort intresse och respekt. För de förändringar som ni för närvarande genomgår är massiva, minst sagt, och ni hävdar er själva (inte för att ni någonsin behövde bevisa någonting för oss, men kanske för de mer skeptiska raserna från fjärran som också observerar era framsteg med spänning).

Barn, allt fortsätter, förändras, utvecklas, så att när ni åker på en resa och kommer tillbaka senare är ni inte de som ni ursprungligen var. Nej, ni förändras, förändras av erfarenheten, utvidgas till allt mer av er själva, vilket är varför ni är här nu; för att ge stöd till Modern, och läka er och era aspekter i processen. För allt måste helas. Allt måste göras rätt och rent och upplyst med det inre sanningsljuset av ovillkorlig kärlek som aldrig kan snoppas, för det är skapelsens ljus av eld. Kärlek är allt. Kärlek är skapelsens andetag, eller hur? Jag tror att ni håller med och börjar förstå när ni expanderar individuellt och kollektivt.

Ja, Mänsklighet, ni expanderar verkligen och samskapar med oss från feriket, det mytiska riket där dimmiga drömmar kommer till form och erfarenhet. Många av era aspekter är här och väntar på att finnas till tjänst för er. Skicka dem kärleksljus och låt dem veta att ni är redo för full integration.

Jag är Starlight, enhörningen. Jag ser kreativa potentialer och sannolika framtider, och er framtid, Mänsklighet, är ljus. Ni är älskade och hedrade för er stora tjänst och offer för allas moder. Kom med mig till de gröna helande fälten, vid sidan av de kristallklara blåvattensjöarna där ni kan bli påfyllda och få vila. Jag kan träffa er här i ert drömtillstånd. Kom ihåg att allt är bra. Kom ihåg att ni är mycket älskade.

Vila nu. Era kroppar kräver mycket av detta på senare tid, vilket kan förväntas med den grad av metamorfos som ni går igenom. Jag är Starlight, enhörningen. Jag vidrör ert tredje öga med mitt horn. Det är dags att se klart från ert hjärta, och djupet av klarhet som väntar på er gör det värt resan att hitta. Kom ihåg, det finns inom er. Det är allt.

~ Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...